DM i padel – Powered by Arla® Protein spilles med vandkig under DIF’s DM-uge. Det skriver Padel i Danmark i en pressemeddelelse. Her får du oversigten over, hvordan du følger mesterskabet.

Weekenden bliver fyldt med padel, når DM – Powered by Arla® Protein og DM sideevents løber af stablen i Aalborg. DM i padel en del af DM-ugen – et samlet arrangement med danmarksmesterskaber i 40 sportsgrene på samme tid i samme by, der arrangeres af Danmarks Idrætsforbund.

Der er flere gode måder at følge med i padelmesterskabet.

To venues

Padel får en helt central placering ved DM-ugen. Der sættes nemlig en midlertidig padelbane op på havnekajen i Aalborg side om side med en længdespringsgrav, beachvolley og bueskydning i det, der er hjertet af DM-ugen.

På Honnørkajen bliver der tryk på lørdag fra morgen til aften, hvor alle indledende kampe i de tre DM-hovedturneringer afvikles. Alle øvrige kampe afvikles i det topmoderne center PadelPadel Aalborg om lørdagen. Det samme gælder i øvrigt alle rækkerne ved DM sidevents – Powered by Arla® Protein.

SPORT LIVE viser alle tre finaler

Søndag er helliget de tre finaler for henholdsvis mix, damer og herrer. Er det ikke lige aktuelt at komme forbi havnen i Aalborg, kan alle tre finaler nydes direkte på SPORT LIVE. Finalerne spilles fra klokken 11.00 søndag.

Læs mere om SPORT LIVE’s transmissioner fra DM-ugen

Lodtrækninger

Hvem skal møde hvem? Her er oversigten over alle lodtrækninger.

Kampprogram

Kampprogrammerne lægges dag for dag under DM. Du kan altid finde det relevante dagsprogram her:

Facts om DM-ugen

  • DM-ugen er en stor sportsbegivenhed, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt.
  • Over 200 DM-medaljesæt skal uddeles, når DM-ugen afvikles i Aalborg den 21.-25. juni 2023.
  • DM-ugen samler de officielle danmarksmesterskaber for 40 sportsgrene, hvilket dækker over flere end 100 forskellige discipliner til lands, til vands og i luften – fx beachvolley, cykling, faldskærm, SUP, rally, golf, wakeboard, tennis, padel og meget andet.
  • Begivenheden arrangeres af Danmarks Idrætsforbund (DIF) i tæt samarbejde med de mange forbund og værtsbyen Aalborg.
  • Hvis man ikke kan være til stede i Aalborg, kan man følge DM-ugen på Danmarks Radio, hvor der i alt sendes omkring 60 timer fra DM-ugen.
  • Det er anden gang, DM-ugen afholdes, og debuten fandt sted sidste år – også i Aalborg. I 2024 går værtsbystafetten videre til Herning.
  • Se mere på www.dmugen.dk

Sociale medier og app

Forrige artikelOndt i ryggen er en folkesygdom – også for padelspillere
Næste artikelPadeludstyr: De 5 vigtigste ting til padelspilleren
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.