Fra i år 2024 bliver Premier Padel den officielle verdensturné. De bedste herrepar er nu bekræftet til den nye sæson, og du kan se de 10 bedste her. Placeringerne for 2024 er ikke endelige, så listen herunder er baseret på 2023 FIP-ranglisten.

1. Juan Lebron og Ale Galan

I løbet af efteråret var der mange spekulationer om, at Galan og Lebron ville skilles. Men spillerne besluttede at blive sammen. Efter en hård start på sæsonen afsluttede spillerne sæsonen stærkt og vandt fem ud af ti titler.

Placeringen for næste år er stadig ikke endeligt fastlagt, men meget tyder på, at Lebron og Galan starter som nummer et.

2. Arturo Coello og Agustín Tapia

Arturo Coello og Agustín Tapia startede sæsonen på den bedst mulige måde. Parret vandt 46 kampe i træk og var ustoppelige. Men spillerne havde et hårdere efterår og vandt “kun” to turneringer efter sommerpausen.

I et interview med La Tercera fortalte Tapia om vanskelighederne ved at forblive på toppen og finde motivation. Han sagde, at målet for næste sæson er at “genvinde motivationen og være i stand til at beholde den i længere tid”.

3. Franco Stupaczuk og Martín Di Nenno

Franco Stupaczuk og Martín Di Nenno fortsætter også sammen. Parret vandt den første Premier Padel-konkurrence, men kæmpede så mod Tapia/Coello i foråret. Di Nenno/Stupa formåede til sidst at bryde verdens nummer ets sejrsrække.

Parret havde en fantastisk sæson og vandt i alt syv titler.

4. Paquito Navarro og Sanyo Gutiérrez

Paquito og Sanyo spillede sammen i 2016 og 2017. Parret formåede at vinde otte titler sammen og udfordrede giganterne Fernando Belasteguín og Pablo Lima til tricktories.

Nu er spillerne genforenet for at indlede et nyt partnerskab sammen.

5. Momo González og Federico Chingotto

Momo González og Federico Chingotto starter også et samarbejde sammen. Chingotto afsluttede sæsonen på den bedst mulige måde ved at vinde Masters Finalen med Paquito. Men spillerne gik fra hinanden for at starte nye partnerskaber.

Den nye partner Momo González spillede med flere forskellige partnere i sidste sæson og sluttede året på forhånd. Nu vender han tilbage til baghånden.

6. Fernando Belasteguín og Lucho Capra

Lucho Capra spillede sammen med Maxi Sanchez i det meste af 2023. Nu danner han par med en anden legende – den største i padelverdenen og leder konstant efter en venstrehåndet partner.

7. Juan Tello og Álex Ruiz

Spillerne startede deres partnerskab sammen i begyndelsen af sidste år. Parrets bedste resultat i sidste sæson var en finaleplads i Málaga. Men Ruiz og Tello har også haft en hård tid og har forladt mange turneringer tidligt. De sluttede sæsonen som det sjette-rangerede par på World Padel Tour.

8. Victor Ruiz og Lucas Bergamini

Victor Ruiz og Lucas Bergamini fortsætter også i den kommende sæson. Parrets bedste resultat var en semifinaleplads i Sverige. Ruiz/Bergamini nåede ottendedelsfinalerne og kvartfinalerne i de fleste begivenheder. De har en meget højere FIP-placering, da parret kom til Premier Padel-finalen i Milano i 2022. Det er stadig uvist, om spillerne vil bevare deres høje placering, når 2024-ranglisten præsenteres.

9. Coki Nieto og Jon Sanz

Jon Sanz og Coki Nieto spillede sammen ved Vienna Open i slutningen af maj. Parret opnåede succesfulde resultater og nåede en semifinale. Parret afsluttede dog deres partnerskab efter kun én turnering sammen, da Sanz var blevet bedt om at dele banen med Ale Galan.

Coki Nieto og Jon Sanz blev genforenet, da Juan Lebron vendte tilbage til retten. Deres bedste resultat i efteråret var en finaleplads i Finland.

10. Javi Garrido og Mike Yanguas

Javi Garrido og Mike Yanguas indleder også et samarbejde. Begge spillere spillede sammen med en række partnere sidste år. Nu venter en ny sæson, hvor spillerne vil dele banen for at tage yderligere skridt i deres karriere.

Forrige artikelArla Protein fortsætter som hovedsponsor i 2024 for Padel i Danmark
Næste artikelKlubportræt: Racket Club Taastrup
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.