ANNONCE FOR SCANDIC CPH STRANDPARK
Besøger du København som turist og ønsker at spille padel, er det oplagt at indlogere sig på Scandic CPH Strandpark. Med sin unikke placering, stilfulde indretning, best-in-class spaafdeling og udsøgte gastronomi, tiltrækker hotellet blandet andet et publikum, der vil kombinere padel med wellness.

Scandic CPH Strandpark – et eksklusivt spahotel med 2 udendørs padelbaner

I maj 2021 åbnede Scandic CPH Strandpark deres eksklusive hotel på første række ud til Øresund. Hotellet er placeret i Kastrups nye internationale erhvervsområde, Scanport, og med sine 12 etager står det som et indbydende, arkitektonisk fyrtårn i den københavnske strandpark, klar til at forkæle familier, kærestepar, business-folk og padelspillere fra nær og fjern.

Netop placeringen så tæt på Københavns Lufthavn (600 m.), åbner for et internationalt publikum, der skal på ferie eller konference i København, og gerne vil bo lækkert samt tæt på centrum og områdets mange faciliteter – herunder både hotellets egne to udendørs padelbaner eller de nærliggende indendørs og udendørs padelbaner eksempelvis Racket Club Dragør (10 min. kørsel), Racket Club Tårnby (11 min. kørsel), Racket Club Kløver (11 min. kørsel) og Padel Yard Reffen (18 min. kørsel). Du får ikke bedre mulighed for at kombinere din overnatning med padel.

“et fantastisk hotel til både rejsende og lokale, der får wellness, udsigt over Øresund og en helt unik placering VED strand, lufthavn og by.”

Både erhvervsgæster og private kan booke de 2 udendørs padelbaner.
Både erhvervsgæster og private kan booke de 2 udendørs padelbaner. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
Nøgle hentes i receptionen hvor der også kan lånes bat og bolde. Bemærk: Der er ingen lys på banen.
Nøgle hentes i receptionen hvor der også kan lånes bat og bolde. Bemærk: Der er ingen lys på banen. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.

Topmoderne værelser, mødelokaler og konferencefaciliteter i nordisk minimalisme

Der findes 357 topmoderne værelser på hotellet, som alle er nydeligt indrettet i nordisk stil og minimalisme. Har man behov for møde- og konferencefaciliteter, har Scandic CPH Strandpark seks topmoderne lokaler – bl.a. deres 349 kvm. store ‘Ballroom’ med plads til over 350 gæster.

De fleste mødelokaler med fantastisk udsigt over Øresund, og alle indrettet med nyt A/V-udstyr, fri WiFI og naturligt dagslys. Udenfor lokalerne er der store, lyse og kreative pausearealer med hyggelige sidderområder.

Værelse i nordisk minimalisme og en fantastisk udsigt.
Værelse i nordisk minimalisme og en fantastisk udsigt. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
Indbydende, moderne lokaler til møder og konferencer.
Indbydende, moderne lokaler til møder og konferencer. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.

Ét af Danmarks bedste spa & wellness-universer

CPH Strandpark er det første danske hotel hos Scandic, som tilbyder en wellness- og spaafdeling. Til gengæld har de ikke sparet på noget, men skabt et afslappende atmosfærisk univers af velvære med skøn udsigt til Øresund.

Her kan man forkæle sig med spabehandlinger af professionelle terapeuter, bade i den store, lækre swimmingpool, slappe af i loungeområdet eller gå på opdagelse i det termiske område – en afdeling med sanselige oplevelser, der virker ekstremt gennemført og er noget af det mest luksuriøse spa på de nordiske breddegrader.

“Vi har den holdning, at luksus og wellness ikke behøver være eksklusivt og kun for de få.”

Spaområdet har bl.a. et dampbad med tropisk regnskyl, en finsk sauna, hvor man med drejehjul og håndkraft selv kan aktivere saunagus, Danmarks første snebad, hvor snekrystallerne blidt daler ned – medmindre man selvfølgelig forsøger sig med ‘snestormen’, der er en oplevelse der sætter alle sanser på højtryk, og booster kroppens blodgennemstrømning – fantastisk!

Du finder også en opvarmet bænk med fodbade og salt-peeling, bucket shower, stenbad – og selvfølgelig en stor, flot pool opvarmet til 28°. Alt sammen pakket ind i nydelige, eksklusive lounge-omgivelser, der inviterer til total afslapning, velvære og restitution.

Stort wellness-område med pool og lækker lounge.
Stort wellness-område med pool og lækker lounge. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
Masser af plads til afslapning og velvære på Scandic CPH Strandpark.
Masser af plads til afslapning og velvære. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
Smukke saunaer med mulighed for saunagus på Scandic CPH Strandpark.
Smukke saunaer med mulighed for saunagus. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
SnowBliss eller fodbad med salt-peeling? Du bestemmer.
SnowBliss eller fodbad med salt-peeling? Du bestemmer. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
Nyd en bred buket af forskellige massagebehandlinger.
Nyd en bred buket af forskellige massagebehandlinger. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.

Bæredygtig gastronomi med lokale råvarer

På Scandic CPH Strandpark går man op i detaljerne. Og det samme er tilfældet i hotellets restaurant, som er placeret på 1. sal med en smuk udsigt over Øresund. Her følger indretningen fuldstændig den designmæssige røde tråd, der er gennemgående for resten af interiøret og eksteriøret. Det giver et harmonisk udtryk – og små detaljer som spisekupler i trælameller inspireret af den danske natur, tager sig enormt godt ud i helhedsindtrykket.

Menukortet har fokus på sunde og bæredygtige retter med råvarer fra danske leverandører. Eksempelvis er fisken fanget bæredygtigt i dansk farvand, kødet kommer fra fritgående Angus-kvæg, og man har fundet de bedste spiselige urter, som den danske natur byder på.

Oplev overdådig gastronomi i restaurant SEATING.
Oplev overdådig gastronomi i restaurant SEATING. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
Flotte detaljer i restauranten skaber en gennemført indretning på Scandic CPH Strandpark.
Flotte detaljer i restauranten skaber en gennemført indretning. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.

Kvaliteten af maden er høj. Der er ingen tvivl om, at hotellet vil kræse for gæsterne, og derfor har ansat de mest passionerede kokke til at kreere smagfulde retter inspireret fra årets sæsoner. Krydret med en hyggelig atmosfære, uformel stemning og meget imødekommende betjening, danner restaurant ‘Seating’ rammerne om en udsøgt gastronomisk oplevelse.

Må vi i øvrigt anbefale at tage elevatoren op på 11. etage og nyde en drink i Seanery Skybar før eller efter middagen. Her vælger du selv om du vil nyde den spektakulære udsigt over Øresund, se udover de københavnske bytage eller følge flyenes indflyvning til lufthavnen. I weekenden kan du også nyde en brunch på toppen, mens solen rejser sig over Øresund.

Velkommen til hotel Scandic CPH Strandpark.

Nyd en drink før eller efter middagen i skybaren på Scandic CPH Strandpark.
Nyd en drink før eller efter middagen i skybaren. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
Nyd en cocktail eller brunch med udsigt fra SEANERY Skybar.
Nyd en cocktail eller brunch med udsigt fra SEANERY Skybar. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.

Padelbladet.dk var inviteret af Scandic CPH Strandpark.
Scandic CPH Strandpark har ikke har haft indflydelse på artiklens indhold.

ANNONCE FOR SCANDIC CPH STRANDPARK
Forrige artikelEuropamesterskaberne under FIP er udskudt
Næste artikelBliv en bedre padeltræner: Kom på kursus i efteråret
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.