Tidligere i år udtog Dansk Padel Forbunds landstrænere de to landshold, som skulle repræsentere Danmark ved EM i FIP-regi. Men nu er Europamesterskaberne under FIP udskudt skriver Dansk Padel Forbund.

FIP har valgt at udskyde EM til en endnu ikke fastlagt termin i første halvår af 2024. Sådan skriver Dansk Padel Forbund i et opslag på Facebook.

Dansk Padel Forbund har sågar budt ind på afviklingen af mesterskaberne for at få løst den gordiske knude, men FIP valgte ikke at uddele værtsskabet til Danmark.

Det allerede udtagne landshold deltager ved FEPAs EM i Lissabon den 30. oktober til 6. november, mens der til FIP’s 2023-EM, som altså afvikles i første halvår af 2024, skal udtages en “ny” landsholdstrup.

Dansk Padel Forbund skriver: “Vi er naturligvis ærgerlige og meget skuffede over udsættelsen. Særligt på spillernes vegne, da det i forvejen er et logistisk, økonomisk og tidskrævende puslespil som dansk padelspiller at kunne få sin private og arbejdsmæssige kalender til at gå op.

Forrige artikelTurneringsmateriale for 2024 er offentliggjort
Næste artikelScandic CPH Strandpark: Luksuriøst wellnesshotel med egne padelbaner
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.