ANNONCE FOR PRIMO TOURS
Porto Santo byder, trods sine blot 42 km2, på en prisvindende golfbane, fantastiske vandre- og cykelruter, en storslået og kontrastrig natur og nu også på nye, flotte padelfaciliteter.

Padel har for længst fundet vej danskernes hjerte, og på lille portugisiske ferieø, Porto Santo, har sporten nu også for alvor vundet indpas. For mindre end 10 år siden lå Porto Santo næsten øde hen i vintermånederne, indtil ejeren af Primo Tours, Bjarke Hansen, lagde vejen forbi og fik skabt et banebrydende koncept med aktiv ferie – også kaldet ferie med gratis Ø-All Inclusive.

Ø-All Inclusive

Efter forhandlinger med såvel landets turistminister som øens lokale fik den vestjyske rejsebureauejer strikket et koncept sammen, hvor alle selskabets danske chartergæster under ferien kunne få gratis adgang til golfbane, spacenter og tennisanlæg samt gratis lån af cykler og gratis guidede vandreture.

Med Ø-All Inclusive konceptet var der altså dannet grundlag for den perfekte kombination af aktiv ferie og afslapning, og netop den kombination får hver efterår og vinter tusindvis af danske charterturister til at valfarte til Porto Santo.

Padel er populært

I takt med padelsportens stigende popularitet, har øens største hotel, Hotel Vila Baleira, i 2022 investeret i fire nye og tidssvarende padelbaner til stor glæde for de mange danske feriegæster.

Padelbanerne ligger blot et stenkast fra den ni kilometer lange sandstrand, så der er ikke langt til en forfriskende dukkert efter en intensiv kamp.

Herhjemme kan padel være en bekostelig affære, hvis man ønsker at spille flere gange dagligt. På Porto Santo er der mulighed for en times padel-fornøjelse for blot tyve euro. Banelejen udgør de fjorten, og har man ikke selv udstyret med, kan det tilkøbes for få euro ekstra.

Rejser man i en gruppe på mindst 10 personer, kan man benytte de flotte padelfaciliteter uden beregning. Dermed er træningsmulighederne optimale for bl.a. sports- og skolegrupper på træningslejr.

Både nybegyndere og rutinerede glæder sig over det flotte padelanlæg, som i mellemtiden er vokset til 4 baner.

Både for familier og padel-entusiaster

Hotel Vila Baleira lagde sidste år faciliteter til Porto Santo World Padel 2022, men det betyder ikke, at anlægget er forbeholdt de allerbedste. Her er plads til alle, så der er rig mulighed for at prøve kræfter med den populære og stærkt vanedannende sportsgren, hvad enten man er nybegynder eller rutineret.

Udover de helt nye padelbaner på hotellet, har Porto Santos lokale tennisanlæg to padelbaner og fem tennisbaner, som de danske gæster fra Primo Tours frit kan benytte. Padelbanerne her er af ældre standard og med murværk fremfor glasvægge, men ikke desto mindre et godt alternativ til f.eks. familien, der skal stifte bekendtskab med sporten for første gang.

Padel med mere

Det er ikke alene de mange aktivitetsmuligheder, der trækker gæster til den lille atlanterhavsø. Det lune klima og en spektakulær natur med alt fra den fineste sandstrand til rå bjerglandskaber giver store oplevelsesmuligheder.

I det hele taget er Porto Santo et charmerende bekendtskab, hvor hovedbyen Vila Baleira er en hyggelig og intim størrelse med omkring 5.000 indbyggere.

Det er ikke kun feriehungrende danske turister, der har et godt øje til Porto Santo. Tilbage i 1400-tallet bosatte den opdagelsesrejsende Christoffer Columbus sig på øen og ved siden af hans hus findes der i dag et lille museum med fund fra sunkne skibe, søkort og beretninger fra Columbus’ liv.

Kort sagt er Porto Santo en atlanterhavsperle, der indbyder til en aktiv ferie.
Primo Tours flyver direkte fra Billund til Porto Santo hver fredag fra medio oktober til medio april.

Læs mere om Porto Santo her.

ANNONCE FOR PRIMO TOURS
Forrige artikelVeteranlandsholdets bruttotrup
Næste artikelDanish Padel Open 2023: Se højdepunkter fra finalen i damedouble
Padelbladet.dk
Padelbladet.dk er Danmarks største digitale padelunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra padelverdenen – både fra Danmark og internationalt.