Beliggende i det pulserende Ørestad i København, tilbyder 4-stjernede Crowne Plaza Copenhagen Towers en enestående kombination af luksus og bæredygtighed på 25 etager. Med udsigt til det naturrige Amager Fælled eller Ørestads arkitektoniske byliv – herunder 5 stk. padelbaner ved Vamoz Padel Fields – kan det varmt anbefales til Padelbladets læsere.

Hotel med udsigt til 5 padelbaner

Forestil dig et hotel, hvor luksus og bæredygtighed går hånd i hånd, og hvor arkitektur, design og komfort kombineres for at skabe en uforglemmelig oplevelse – og så i gåafstand til fem udendørs padelbaner ved Vamoz Padel Fields. Crowne Plaza Copenhagen Towers ligger i Ørestad-området i København og tilbyder netop dette og meget mere.

Kendt for sin banebrydende tilgang til miljøvenligt design og sin dedikation til bæredygtighed, er dette prisvindende hotel det perfekte valg for både forretnings- og fritidsrejsende, herunder padelspillere, der ønsker at nyde et moderne og bæredygtigt ophold i den danske hovedstad tæt på de mange padelbaner i Københavnsområdet.

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et af Danmarks førende hoteller indenfor bæredygtighed og byder på rummelige værelser i grønne omgivelser. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.
Siden hotellets åbning i 2009 har missionen været at drive et hotel med de bedst mulige forhold både for vores gæster og for miljøet. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Eventyret begynder i en grøn oase, hvor arkitektur & design møder bæredygtige- & miljøvenlige tiltag

Fra det øjeblik du ankommer til Crowne Plaza Copenhagen Towers, vil du blive betaget af hotellets iøjnefaldende arkitektur og moderne design, der er inspireret af skandinavisk minimalisme. Bygningens levende, grønne hjerte er et imponerende atrium – det største af sin art i Europa – tegnet af de internationalt anerkendte arkitekter fra Foster+Partners. Dette innovative system består af 2.500 planter, der fungerer som en naturlig isolering og hjælper med at reducere bygningens energiforbrug. Træd indenfor, og du vil opdage et elegant og indbydende interiør, der straks får dig til at føle dig hjemme.

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et af de mest bæredygtige hoteller i verden, og har modtaget adskillige priser og udmærkelser for sin indsats for at beskytte miljøet. Hotellet er CO2-neutralt, og er certificeret som det første hotel i verden, der overholder FN’s standarder for bæredygtig turisme. Fra energiforsyningen, der kommer fra vedvarende kilder som solceller, vindkraft og et geotermisk system, til energibesparende LED-belysning og vandbesparende armaturer i alle rum – bæredygtighed er kernen i alt, hvad hotellet foretager sig.

2.500 planter, der fungerer som en naturlig isolering og hjælper med at reducere bygningens energiforbrug. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.
Bygningen er omgivet af en levende grøn facade – en af ​​de største af sin art i Europa. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.
Enkel og moderne indretning, varm gæstfrihed samt en let og luftig atmosfære i bæredygtige rammer. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Sov som en drøm efter en dag med sightseeing i København, inspirerende møder og konferencer

På Crowne Plaza Copenhagen Towers kan du vælge mellem 366 rummelige og moderne værelser og suiter, der alle er indrettet i en stilfuld skandinavisk stil og med komfortable møbler. Værelserne er udstyret med alle de nødvendige faciliteter, herunder gratis trådløst internet, aircondition, fladskærms-tv og minibar.

Når du træder ind i dit værelse, vil du straks føle, hvordan luksus og bæredygtighed mødes og danner rammen for et skønt ophold – uanset om du kommer til København på romantisk weekend, som forretningsrejse eller for at nyde en aktiv ferie bl.a. med padel.

For dem, der ønsker at holde sig i form under deres ophold, tilbyder Crowne Plaza Copenhagen Towers et topmoderne fitnesscenter samt en række sportsfaciliteter, herunder en løbebane og cykeludlejning. Derudover er selvfølgelig muligheden for at spille padel på bl.a. Vamoz Padel Fields, hvis nu du alligevel har taget dit padelbat med i kufferten.

Alle værelser og suiter er indrettet med designermøbler i genbrugsmaterialer fra Paustian. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.
Book et værelse med udsigt – helt op på 25. etage. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.
Som gæst i en suite kan du nyde udsigten ud over Ørestad og ind til København fra 25. etage. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Moderne mødefaciliteter med bæredygtige valg for en grønnere fremtid

Crowne Plaza Copenhagen Towers tilbyder også en række moderne og fleksible mødelokaler, der kan tilpasses enhver form for arrangement, fra små bestyrelsesmøder til store konferencer med op til 800 deltagere. Alle mødelokaler er udstyret med den nyeste teknologi, herunder trådløst internet, projektorer og lydsystemer, så dine præsentationer og diskussioner kan forløbe gnidningsløst.

Som et af de mest bæredygtige hoteller i verden er Crowne Plaza Copenhagen Towers dedikeret til at minimere sin miljøpåvirkning, også inden for møde- og konferencefaciliteterne. Hotellet tilbyder en række miljøvenlige initiativer, såsom genanvendelige materialer, energibesparende belysning og bæredygtig catering, der hjælper dig med at reducere dit arrangement’s CO2-fodaftryk.

Er et af Danmarks mest bæredygtige hoteller samt møde- og konferencested. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.
21 individuelle mødelokaler og grupperum (der kan opdeles til i alt 28 rum) med plads til 5-90 deltagere. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Gastronomisk eventyr på restaurant BARK

Restaurant BARK er hotellets gastronomiske omdrejningspunkt, der oser af hyggelig atmosfære og uforglemmelige kulinariske oplevelser. BARK er kendt for sine lækre menuer, der spænder fra lokale danske retter som smørrebrød og stegt flæsk til internationale favoritter som pasta og steak – et ideelt valg for både hotellets gæster og besøgende, der ønsker at nyde en udsøgt middag i København.

Fra det øjeblik du træder ind i restaurant BARK, vil du blive opslugt af den varme og indbydende atmosfære, som det stilfulde og moderne interiør skaber. Med plads til både intime middage og større selskaber, er BARK det perfekte sted at nyde en dejlig aften i godt selskab. Restaurantens filosofi er at kombinere det bedste fra det danske køkken med internationale favoritter, og servere retter, der er både lækre og bæredygtige.

Maden er fremstillet af økologiske og bæredygtige råvarer, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten af ingredienserne. Menuen varierer efter sæsonen for at sikre, at kun de friskeste og mest smagfulde råvarer anvendes. BARK samarbejder med lokale leverandører og gårde for at støtte den lokale økonomi og minimere sin miljøpåvirkning.

Her er noget for enhver smag. Hver ret er nøje udvalgt og tilberedt af restaurantens dygtige kokke, der sikrer, at hver bid er en fryd for dine smagsløg. Og for at fuldende din middagsoplevelse tilbyder BARK et imponerende udvalg af cocktails og vine, der er omhyggeligt udvalgt for at komplimentere menuens retter. Nyd en forfriskende cocktail i den elegante lounge og bar, før du sætter dig til bords, eller prøv et glas vin fra restaurantens omfattende vinkort, der rummer vine fra hele verden.

Velkommen til Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Restaurant BARK ligger midt i det imponerende atrium og er en hilsen til det vilde og det frie. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.
Anvender sæsonens råvarer til nordisk-inspirerede retter og køber gerne økologisk, når det giver mening og kan betale sig. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.
Brasserie Storm er morgenmadsrestauranten og har åbent hver dag. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.
Som nabo til Royal Arena, og i forbindelse med de fleste koncerter tilbydes lækre showmenuer i restauranten. Foto: Pressebillede fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Padelbladet.dk var inviteret af Crowne Plaza Copenhagen Towers.
Crowne Plaza Copenhagen Towers har ikke har haft indflydelse på artiklens indhold.

Forrige artikelASICS i nyt, stærkt padel-partnerskab med spanske Starvie
Næste artikelEuropean Games: 4 danske padelspillere udtaget
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.