ASICS annoncerede i starten af februar 2023, at de har indledt et nyt, langsigtet partnerskab med det spansk padelbrand, Starvie. Samarbejdet skal gensidigt styrke deres respektive padel-forretninger i Europa.

ASICS er markedsledende inden for padel-fodtøj og Starvie er en af de bedste padelbat-producenter på verdensplan. Et “match-made-in-heaven” og nu har begge super-brands kombineret deres ekspertise med det mål at skabe den ultimative “top-til-tå”-oplevelse på padelbanen.

“Sammen vil vi kombinere vores viden inden for design, fremstilling og avanceret teknologi, for at forbedre oplevelsen for padelspillere.”

Med dette partnerskab vil ASICS udstyre Starvie’s liste over topspillere på pro-touren, herunder verdensranglistens nr. 5 hos kvinderne, Bea Gonzalez, og verdensranglistens nr. 17 hos mændene, Javier Garrido, med tøj og fodtøj.

ASICS vil også inkludere atleterne og trænerne i produktudviklingen, for simpelthen at forstærke brandets troværdighed og ekspertise, som førende inden for padel-fodtøj.

Anthony Marguet, Category Director, CPS hos ASICS siger: “Vi er begejstrede for at samarbejde med et brand som Starvie. Deres erfaring med at opbygge en troværdig forretning med en global liste af top padel-atleter kombineret med deres engagement i at levere de bedste padelbat og tilbehør, gør dem til den perfekte partner for ASICS. Udover deres tekniske ekspertise med bat og tilbehør, ser vi et ægte brand, der passer med fælles værdier og overbevisninger, og vi ser frem til et stærkt, succesfuldt partnerskab.

Hos Starvie er man også glade for samarbejdet fortæller Jorge Gómez de la Vega, CEO Starvie: “For Starvie er dette en fantastisk mulighed for at samarbejde med et førende sportsbrand på verdensplan. Vores partnerskab med ASICS er et stort skridt fremad inden for padel. Vi er glade for at have ASICS, et af verdens førende sportsbrands, som vores officielle tekniske sponsor. Sammen vil vi kombinere vores viden inden for design, fremstilling og avanceret teknologi, for at forbedre oplevelsen for padelspillere. Vi vil arbejde sammen for at opnå stor succes og være markedsførende”.

Bea Gonzalez
Javier Garrido
Coki Nieto

Kilde: Pressemeddelelse fra ASICS

Forrige artikelPadeldrømmen gik fra kopivare til luksusbrand
Næste artikelCrowne Plaza Copenhagen Towers: Spil padel 5 min. fra Danmarks førende bæredygtige luksushotel
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.