ANNONCE FOR CUERA
Det danske eksklusive padelbrand Cuera firedobler størrelsen af deres butik med lanceringen af deres nye 'Clubhouse' i i Aarhus C. Du inviteres nu til åbningen, som foregår 7. marts 2024 på Skt. Clemens Stræde 18 i 8000 Aarhus C.

Cuera er stolte over at annoncere åbningen af deres nye butik og padelcommunity, der ligger i hjertet af Aarhus. På under 14 måneder er Cuera vokset ud af sine første lokaler og har markant udvidet sit område i forbindelse med væksten og den stigende tilslutning af Padel i hele Danmark – verdens hurtigst voksende sport.

Padel-entusiaster mangler i øjeblikket et dedikeret mærke, der ikke kun forbedrer præstationen på banen, men også afspejler kulturen og livsstilen med tøj skabt til sporten. Cuera Clubhouse, er et banebrydende koncept for padelverdenen, som er sat til at blive det centrale samlingspunkt for padelspillere.

“Vores nye Clubhouse vil fungere som et epicenter for alle i miljøet, og opfordrer flere til at begynde at dyrke padel.”

Det vil blandt andet starte med en række events, der skabes for at udvikle og inspirere fælleskabet i og omkring padel. Disse eksklusive begivenheder vil være tilgængelige for medlemmer af Cuera World Padel Community, som kan tilgås gennem deres online butik og ved at besøge det nye Clubhouse. Igennem arrangementer, sociale begivenheder og services, vil den nye butik blive et community og knudepunkt for padel spillere for alle niveauer i hele Danmark.

Hele kollektionen, som er fremstillet af bæredygtige materialer fra Europa og designet i Danmark, vil være tilgængelig ved lanceringen. Brandet er stolte af deres bæredygtige profil, specielt set i lyset af deres relativt korte tid i branchen.

Ulrik Leth, co-founder af Cuera udtaler: “Vi er overvældede over den støtte Cuera har fået fra padelfællesskabet det sidste år. Vi er begejstrede for at skifte til en ny lokation, hvor vores nye Clubhouse vil fungere som et epicenter for alle i miljøet, og opfordrer flere til at begynde at dyrke padel.

Clubhouse-lancering – Reservér datoen!

📅 Dato: Torsdag 7. marts 2024 fra kl. 16-19
📍 Adresse: Skt. Clemens Stræde 18, 8000 Aarhus C

Gå ikke glip af chancen for at være en del af denne episke lancering!

Om Cuera

Cuera er et sports- og beklædningsmærke med rødder i det voksende padelfællesskab. Ved at tilbyde moderne tøj og accessories til både på og uden for banen stræber Cuera efter at bringe en moderne ethos til sporten og livsstilen omkring Padel. Ved at finde balancen mellem holdbarhed og æstetik med inspiration fra sportens athleisure-kultur, tager Cuera’s kollektioner både høj komfort og præstation i betragtning.

ANNONCE FOR CUERA
Forrige artikelDansk Tennis Forbund: Indkaldelse til generalforsamling 2024
Næste artikelSpørgsmål til formandskandidater: Hvilken fremtid har padel i Dansk Tennis Forbund?
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.