Har du ikke spillet padel før, og vil du gerne prøve kræfter med denne fantastiske sport? Hos Favrskov Padel har de gjort det endnu lettere for dig at komme i gang! Du kan nemlig låne både bat og bolde helt gratis, når du spiller i deres hal.

Favrskov Padel er et topmoderne padelcenter beliggende i Hadsten. De tilbyder både en indendørs og en udendørs bane, som du kan benytte året rundt. Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, er deres faciliteter designet til at give dig den bedste padeloplevelse.

Hos Favrskov Padel ved de, at det kan være dyrt at komme i gang med en ny sport, så derfor ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for dig. Alt, hvad du behøver at gøre, er at booke en bane hos os og tage indendørssko med, så står de klar med alt det udstyr, du skal bruge.

Favrskov Padel har også en udendørsbane, som du kan anvende året rundt. Foto: Favrskov Padel.

Udover deres gratis bat og bolde, tilbyder de også:

  • Et bookingsystem der er meget nemt at anvende
  • To hyggelige loungeområder, hvor du kan slappe af før og efter spillet
  • Et musikanlæg hvor du selv styrer musikken via bluetooth
  • Mulighed for at købe sodavand, øl, energidrik, proteinbar og kaffe

Eksklusivt hos Favrskov Padel får I rådighed over hele hallen, når I booker indendørsbanen! Brug hallen til både forretnings- og privatliv. I kan for eksempel arrangere en familie- eller venneturnering, eller du kan imponere forretningsforbindelser eller medarbejdere med et sjovt og aktivt arrangement. Nogle kan spille kamp, imens resten af selskabet hygger sig i en af deres loungeområder, eller tager et spil bordfodbold.

Er du klar til at give padel en chance? Book din tid hos Favrskov Padel i dag og oplev, hvor sjovt og spændende padel kan være! Favrskov Padel glæder sig til at se dig på banerne.

Besøg deres hjemmeside for mere information og booking: www.favrskovpadel.dk

Forrige artikelTræneruddannelse: Dansk Padel Forbund indgår samarbejde med Hello Padel Academy
Næste artikelFølg Eliten: Julia Wiese til Carlsberg Nordic Padel Series i Pakhus 77
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.