HimmerLand slår sig sammen med DGI og Padel i Danmark for at introducere Danmarks første Padel i mørke-event. Det nyskabende event vil finde sted i vinterferien helt præcist fredag den 16. februar 2024 fra kl. 15, og vil derfor kunne opleves som en af vinterferieaktiviteterne i HimmerLand skriver de i en pressemeddelelse.

Selvom padel stadig er en forholdsvis ny trend i Danmark, er HimmerLand og Padel i Danmark allerede klar med en nyudvikling på den populære sport.

Padel i mørke er således en unik oplevelse, hvor traditionel halbelysning erstattes af UV-lys, musik og lasereffekter for at give en helt ny dimension til det klassiske padelspil.

Lasse Todberg, der er Idrætskonsulent I DGI Nordjylland er begejstret for at HimmerLand har taget det nye event til sig.

Lasse Todberg, Idrætskonsulent i DGI Nordjylland, anden fra højre. Foto: PR-foto fra HimmerLand.

Man skal spille padel i mørke, fordi det giver en ekstra dimension til spillet. Du kommer til at føle, at du træder ind på et levende diskotek med laser, UV-lys og musik. Det er en unik oplevelse, som man ikke lige kan prøve andre steder på andre tidspunkter, så det er nu, man skal slå til,” siger Lasse og fortsætter:

Det er bare fedt, at HimmerLand vil være med til at udvikle nye koncepter, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme forbi i vinterferien for at se gæsternes reaktion.

Alle kan være med til Padel i mørke, men for at få det mest optimale ud af det nye event bliver spillere opdelt i niveauerne 1-7, som bruges til at rangere padelspillere. Derudover er der også en kategori til juniorer.

Nye formater er vejen frem

Aktivitetschef i HimmerLand, Kristoffer Nüchel Sørensen ser også frem til at se den nye aktivitet udfolde sig.

Kristoffer Nüchel Sørensen, Aktivitetschef i HimmerLand. Foto: PR-foto fra HimmerLand.

Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan udvikle interessante og sjove koncepter, som rammer vores målgruppe. Sidste år lavede vi natgolf, som var en stor succes med golfspillere, som gik en runde med selvlysende golfbolde i totalmørke. Det er en del af vores strategi hele tiden at teste nye og sjove formater, og her var Padel i Danmark oplagt at gå sammen med, for at vi kunne blive de første til at lave det her nye format,” siger Kristoffer og fortsætter:

Jeg glæder mig rigtig meget til at få feedback fra vores gæster, da vi jo så må se, om det bliver en aktivitet, som vi skal have fast på vores aktivitetsprogram, som vi har i alle større ferieperioder.

Padel i mørke spilles på doublebaner, og der er i alt plads til 24 antal deltagere på hvert hold.

Kan du ikke få nok af padel, kan du også melde dig til både padelundervisning og padelturnering i almindelige rammer i vinterferien i HimmerLand.

Du kan læse mere om Padel i mørke og booke plads her.

Foto: PR-foto fra HimmerLand.

Padel i HimmerLand:

  • 6 doublebaner indendørs
  • 2 singlebaner indendørs
  • 2 doublebaner udendørs
  • 15 meter til loftet
  • Der er bolde og bat ved banerne, men man må også tage eget udstyr med
    Omklædningsfaciliteter med bruser
  • Snackbar med forfriskninger
  • I vinterferien kan man komme og opleve mange forskellige aktiviteter i HimmerLand: Natgolf, Golfsimulator-turnering og Padel-undervisning er blandt nogle af de større aktiviteter
Foto: PR-foto fra HimmerLand.

Om HimmerLand

HimmerLand er et resort beliggende mellem Aalborg og Aarhus blandt Vesthimmerlands smukke morænebakker lige ned til Sjørup Sø. I HimmerLand er der 86 hotelværelser og 20 anneksværelser som ligger med udsigt til resortets tre golfbaner.

I HimmerLand er der møde- og konferencefaciliteter mad plads til op til 700 personer. Der er plads til både store og små arrangementer i HimmerLands 19 møde- og konferencelokaler.

Foruden ophold og konference tilbyder HimmerLand et væld af aktivitetsmuligheder som golf, padel, golfsimulator, spa og wellness, fitness, minigolf, bowling og meget mere.
Hertil kommer et bredt gastronomisk udvalg, som varierer fra en sportsbar med sprøde pomfritter og saftige burgere til en klassisk hotelrestaurant med 2-, 3- og 4-retters menu til en prisvindende fine dining restaurant, som blander sig i toppen af den danske madscene.

Historien om HimmerLand

Da Lars Larsen i 2007 overtog aktiverne i HimmerLand, gik resortet hurtigt fra en golfbane i Gatten til et resort med fokus på golf og spa. Siden har resortet kun udviklet sig yderligere, og i 2014 kunne man første gang byde velkommen til den internationale golfturnering Made in Denmark, som sidenhen skiftede navn til Made in HimmerLand.

I 2020 blev planerne for HimmerLands udvidelse, som skulle matche resortets ambition om at blive et helhjertet resort med internationalt fokus, for alvor sat i gang. HimmerLand skulle være mere end golf og spa, hvorfor Lars Larsen Group valgte at investere yderligere i resortet og tilføre både padelbaner, tennis, fodboldbane og en multihal.

I dag ejes HimmerLand af Lars Larsen Group.

Foto: PR-foto fra HimmerLand.
Forrige artikelPadel-TV interviewer Jesper “Kipster” Hougaard om padel i Danmark
Næste artikelLunar Ligaen: Vækst på 25% i antal tilmeldinger sikrer ny rekord igen
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.