Dansk Padel Forbund annoncerer i en pressemeddelelse, at de har indgået et samarbejde med Hello Padel Academy, et internationalt anerkendt padelunivers, som tilbyder en træneruddannelse i meget høj kvalitet. Aftalen træder i kraft juni 2024 og er gældende 4 år frem.

Samarbejdet mellem Dansk Padel Forbund og Hello Padel Academy ses som et vigtigt skridt i den rigtige retning i deres mission om at understøtte udviklingen af kompetente trænere rundt omkring i klubber og centre.

Vi er spændte på at tage hul på denne rejse med Hello Padel Academy. Dette samarbejde markerer en opgradering for træneruddannelsen i Danmark, der giver vores trænere kompetencer og ekspertise i verdensklasse til at drive væksten af ​​padel i vores land“, siger Kristoffer Jørgensen, der er direktør i Dansk Padel Forbund.

I Danmark har vi, takket være padelildsjæle, allerede uddannede instruktører, der er klar til at forestå uddannelsen på dansk. Mauri Andrini, administrerende direktør og cheftræner for Hello Padel Academy, vil være ansvarlig for at uddanne og overføre know-how til de danske instruktører, for både at opretholde et højt fagligt niveau og for at optimere på kurserne og uddanne nye instruktører.

“Giver vores trænere kompetencer og ekspertise i verdensklasse til at drive væksten af ​​padel i vores land” – Kristoffer Jørgensen

Mauri Andrini, administrerende direktør og cheftræner for Hello Padel Academy udtaler:

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Dansk Padel Forbund, da vi har et fælles mål om at vækste padelsporten i Danmark. De ser lige som os vigtigheden af at få optimeret på træneruddannelsen, så padeltrænerne har det bedst mulige udgangspunkt til at levere den bedste oplevelse på padelbanen. Da sporten vokser massivt er vi både stolte af og glade for at kunne bidrage til at strukturere den danske uddannelse af padeltrænere, så vi sikrer os, at de der kommer igennem uddannelsen kan levere padelundervisning med kvalitet.

Læs mere Dansk Padel Forbunds trænerkurser her. For mere information om dette samarbejde og de kommende træneruddannelser, kontakt venligst Alex Laugesen på al@danskpadelforbund.dk.

Nyheden er skrevet af Dansk Padel Forbund på deres website.

Forrige artikelFølg Eliten: Kristoffer Jørgensen, direktør i Dansk Padel Forbund
Næste artikelFavrskov Padel: Gratis udstyr og lej hele hallen eksklusivt
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.