ANNONCE FOR RYGSMERTEFRI.DK
Næsten hver anden dansker oplever jævnligt smerter i ryg og lænd. Erfaren mand i den danske golfbranche vil gøre noget ved det.

Vi kender det vist alle sammen på en eller anden måde. Det værker i ryggen, når vi står på første tee og skal svinge driveren på en kølig efterårsmorgen, og det bliver bestemt ikke bedre, når vi nogle stive slag senere skal bukke os og ned og markere bolden på green.
Næsten hver anden dansker oplever jævnligt smerter i ryg og lænd.

Ifølge Statens Institut for Folkesundhed føler en lille million sig meget generet af rygsmerter og der bruges skønsmæssigt 1,8 mia. skattekroner årligt på behandlinger af ryg- og lændesmerter i det danske sundhedsvæsen.

Det er voldsomt mange mennesker, og det er voldsomt mange penge. Ondt i ryggen er ganske enkelt en folkesygdom.

En af de mange tusinde golfspillere, der i mange år døjede med ondt i ryggen, er Ib Steffensen fra firmaet Golfrelations, der i mere end 25 år har lavet golfarrangementer og company days og set, at han ikke var den eneste i selskabet, der døjede med smerter i ryg og lænd.

For hans eget vedkommende skyldtes det et årelangt slid som aktiv fodboldspiller, kombineret med mange år som forretningsmand med stillesiddende arbejde på en kontorstol foran en PC.

Via en bekendt i Spanien blev Ib Steffensen for nogle år siden introduceret for et tyskudviklet terapeutisk rygbandagebælte, som med infrarød stråling virker i dybden, og da han erfarede hvor godt det virkede på ham selv, sikrede han sig agenturet på mc-heat-produkterne.

Dybdevirkende effekt

Det er et par år siden nu, og Ib Steffensen har langsomt bygget en salgsorganisation op, ligesom man nu kan købe produkterne på websitet rygsmertefri.dk.
– Golfspillere er en af vores målgrupper, siger han. – Det er i høj grad også håndværkere med fysisk hårdt arbejde, ofte i skæve positioner; tømrere, blikkenslagere og lignende.

Rygbandagebæltet er den absolutte bestseller. Det er et neopren bælte, med indbygget infrarød teknologi, der gennem en særligt udviklet nanoteknologi får en dybdevirkende funktion. Det, sammen med den støtte, bæltet giver, og den varme, der udvikles, har den lindrende effekt, der stimulerer blodcirkulationen og øger livskvaliteten.

Et lille genopladeligt batteri med fire varmeindstillinger giver mulighed for at vælge mellem fire forskellige intensiteter, da det er individuelt hvor meget varme man ønsker og har behov for.

Fordelen ved mc-heat produkterne er at man kan bære dem samtidig med at man er aktiv, hvad enten det er på arbejdspladsen, kontoret eller eventuelt på golfbanen. Ryg-og lændebæltet vænner man sig hurtigt til at have på, på golfbanen, og selv om der ikke er strøm nok på batteriet til en hel 18-hullers runde, har det stadig en støttende og varmende effekt.

PADELBLADET har gennem længere tid afprøvet bæltet når ’ryggen drillede’ – dog kun på træningsbanen og foran PC’en – og her har det fungeret efter hensigten.

Læs mere på www.rygsmertefri.dk.

ANNONCE FOR RYGSMERTEFRI.DK
Forrige artikelEuropean Games i Krakow: Følg de danske padelspillere på live-stream
Næste artikelDM i padel: Sådan følger du med – også selvom du ikke er i Aalborg
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Padelbladet.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.