Nyopstartet padel velgørenhedsarrangement indsamler penge til fordel for børnehjemsbørn i Tanzania. Og du er inviteret med til sommerens sjoveste og mest meningsfulde padelarrangement. Sjoveste, fordi dagen kommer til at byde på en masse sjove aktiviteter for både børn og voksne og meningsfulde, fordi hele overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til børnehjemsbørn i Tanzania.

Foreningen “Hjerter for Tanzania” afholder et velgørenhedsarrangement i samarbejde med Match Padel Studio. Dagen er programsat fra kl. 12 middag til midnat, og formålet er at afholde et arrangement med fri entré, hvor padelentusiaster og børnefamilier kan komme og hygge i løbet af dagen.

Match Padel Studio på Amager har sponsoreret faciliteter til arrangementet og står for at afvikle padelturneringen med plads til ca. 50 deltagere. Alle Match Padel Studios faciliteter tages i brug, herunder både padelturnering, åbne padelbaner med gratis undervisning hele dagen og yoga for både børn og voksne.

Udover mulighed for fysisk udfoldelse, byder dagen på Cirque du Soleil artister, Afrikansk danseshow og kunstauktion. Cafeen vil bl.a. byde på kage fra La Glace, flødeboller fra Glean, kaffe fra Copenhagen Coffee Lab, hjemmebag, kolde drikke og friske fadøl. Om aftenen kan I købe afrikansk mad. Hele overskuddet fra dette fantastiske arrangement går ubeskåret til børnehjemsbørn i Tanzania.

Arrangementet afholdes:
Lørdag d. 15. juni 2024
fra kl. 12.00-00.00
Match Padel Studio
Jenagade 22, 2300 København S

Læs og tilmeld dig også på begivenheden på Facebook.

Pris: Gratis entré med mulighed for at donere valgfrie beløb ved deltagelse i aktiviteter.

Hjerter for Tanzania er startet af søstrene Ditte og Sidsel. I 2011 tabte vi vores hjerter til en flok børnehjemsbørn i Tanzania. Foto: Hjerter i Tanzania.

Du kan bl.a. glæde dig til:

 • Padelturnering
 • Familie yoga for både børn og voksne
 • Power yoga
 • Kunstauktion
 • Åbne padel baner og padel undervisning
 • Afrikansk mad og kolde fadøl
 • EM-bold på storskærm
 • Andedam med børnevenlige præmier
 • Lotteri med mulighed for at vinde alt fra kaffe til teaterbilletter
 • Krea-værksted for børn
 • Afrobeat danse show og workshop med dansegruppen Unlocked
 • Afterparty med DJ-line-up – Kongsted m.fl.

Hvem er Hjerter for Tanzania

Foreningen “Hjerter for Tanzania” er bindeleddet mellem dem, der vil give nær og ubeskåret hjælp til børnehjemsbørn, og de børnehjemsbørn, der har brug for hjælp. Alle de penge, vi samler ind, går ubeskåret til at dække børnenes basale behov for mad, vand, lægehjælp, uddannelse og gode oplevelser.

Hjerter for Tanzania er startet af søstrene Ditte og Sidsel. I 2011 tabte de deres hjerter til en flok børnehjemsbørn i Tanzania, og siden har flere og flere venner, familie, foreninger, virksomheder og danskere med hjerte for børnehjemsbørnene været med til at hjælpe. Sammen giver foreningen børnene en bedre hverdag og muligheden for at skabe sig en bedre fremtid.

Du kan læse mere om Hjerter for Tanzaniahjerterfortanzania.dk og på Instagram. Du kan tilmelde dig turneringen her.

Padelturnering løber af stablen fra kl. 12 til kl 16, og man kan både tilmelde sig individuelt i en Americano turnering eller som par. Prisen er 260 kr. inkl. sandwich og valgfri drikkevare. Arrangørerne har indsamlet mange fine sponsorgaver, og der er således fine præmier at spille om i Padelturneringen. Der er også mulighed for at vinde præmiere uden at deltage i Padelturneringen, ved at købe lodder i tombolaen, hvor der udloddes præmier hele dagen. Og til de små, kan der fiskes børnevenlige gaver i ‘andedammen’.

På trods af, at det er første år, at foreningen Hjerter for Tanzania holder sommerfest med padelturnering, forventer foreningen, at arrangementet vil få omkring 300 besøgende i løbet af dagen, og foreningens målsætning er at samle over 50.000 kr. ind til børnehjemsbørnene. For de penge, kan foreningen give 10 børn en erhvervsuddannelse, som vil give dem mulighed for at få et arbejde og en fremtid.

Så meld dig til padelturneringen og slå et slag for Tanzania!

Du kan hjælpe børnehjemsbørnene. Foto: Hjerter i Tanzania.

 

Forrige artikelArla Protein Ligaen: Se finalebraget direkte på SPORT LIVE
Næste artikelJobopslag: DPF søger uddannelses- og klubudviklingskonsulent
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.