Dansk Padel Forbund har solgt streamingrettighederne til alle danske turneringer under DPF til svenske Padel-Television gældende fra 1. juni 2024 skriver de i en pressemeddelelse.

Fra 1. juni 2024 overgår rettighederne til at streame fra danske rangliste­turne­ringer til svenske Padel-TV. Som udgangspunkt vil der være fokus på de øverste pointkate­go­rier i den danske turneringsstruktur, men rettig­hederne vil dække samtlige turneringer, hvor der tildeles point til ranglisten.

Aftalen indeholder ligeledes rettighederne til at dække de danske landshold ved internationale slutrunder samt Lunar Ligaerne. Aftalen er lavet for de kommende tre år.

Padel-TV har dækket den svenske SPT-tour og hævet niveauet på hele produktet rundt om. Padel-TV har ligeledes fulgt og dækket de svenske landshold.

Kristoffer Jørgensen, sekretariatschef i Dansk Padel Forbund udtaler:

Kristoffer Jørgensen, sekretariatschef i DPF

Vi kan med stor tilfredshed konstatere, at vores turneringsstruktur med Carlsberg Nordic Padel Series og Lunar Ligaerne i spidsen er blevet et interessant produkt for både tilskuer og seer. Vi har i Padel-TV fundet en partner, der kan hæve niveauet på vores streamingløsning og tilføre et kæmpe kvalitetsløft. Vi ser den kommende aftale med Padel-TV som et partnerskab med det formål at løfte hele padelsporten. Den økonomiske gevinst et salg af rettighederne har skal bruges til at geninvestere i udviklingen af padel”.

Han suppleres af Johannes Thomhave, der er CEO hos Padel-TV:

Johannes Thomhave, CEO hos Padel-TV

Vi har gennem længere tid fulgt med i udviklingen i dansk padel. Flere spillere har gjort sig gældende på den svenske tour og landsholdene har leveret gode internationale resultater. Det er også vigtigt for os, at danskerne har taget så godt imod padel, og vi ønsker med denne aftale at give seerne den bedst tænkelige oplevelse fra skærmen. Den fantastiske stemning der er på et padelvenue under en turnering skal vi forsøge at give videre til så mange padelinteresserede som muligt”.

Padel-TV tilgås som abonnementsløsning eller pay per view. Parterne vil i fællesskab
informere om alt det praktiske i god tid forud for kontraktperiodens opstart.

Forrige artikelBusiness: Sådan er økosystemet i padel og den globale trend
Næste artikelLunar Ligaen: DM skal afgøres i RC Taastrup
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.