Racket Club Taastrup glæder sig til at byde velkommen fredag den 29. december 2023, hvor Danmarksmesterskabet i padel når sit højdepunkt med afslutningen af Lunar Ligaen (herrer) og Lunar Ligaen 4P (damer).

FINAL FOUR bliver en dag, der sprudler af intens padel-action, og du er velkommen til at gøre oplevelsen uforglemmelig.

De lokale helte fra RC ELITE og RC ELITE 4P kæmper om sejren på hjemmebanen i Taastrup. Damerne i RC ELITE 4P er på jagt efter at forsvare trofæet for anden gang i træk, mens herrerne i RC ELITE står over for den imponerende udfordring at sikre sig fjerde titel i træk.

Spændende kampe venter, når herrerne fra RC ELITE møder team Padelboxen i den indledende semifinale på dagen, mens team Padelstar.dk og team Padel_yard kæmper om den anden finaleplads.

I Lunar Ligaen 4P lægger Racket Club Elite 4P ud i semifinalen mod Silkeborg Tennis & Padel Klub, mens den anden semifinale udkæmpes mellem Padelstar.dk og The Padel Club.

Sammen med Dansk Padel Forbund inviterer RC Taastrup til en padelfest af format. Der vil være masser af liv både på og uden for banerne. Du kan deltage i skabelsen af en fantastisk atmosfære og opleve spændende kampe på nærmeste hold. Deltag i begivenheden fra kl. 10:00 og vær med fra begyndelsen. Kampene vil finde sted løbende hele dagen. Find det fulde program for dagen nedenfor.

Klar til lidt action mellem kampene?

Som tilskuer får du ikke kun glæde af de nervepirrende kampe, men du har også chancen for at deltage i EA FC Turneringen og Shuffleboard Turneringen, der finder sted sideløbende med Final Four. Tag del i sjove aktiviteter og spil gratis med om fantastiske præmier. Der vil også være mulighed for køb af lækker mad og forfriskende drikke. Gør dig klar til en dag med intens padelkonkurrence og hyggelige stunder.

Du bydes velkommen i Racket Club Taastrup den 29. december 2023 fra kl. 10:00.

Forrige artikelDansk Padel Forbund indgår partnerskab med Padel-TV
Næste artikelPadelbladet – December 2023
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.