Titlen som vinder af Charity Padel Cup er på spil, når Børneulykkefonden i samarbejde med CUPRA afholder Charity Padel Cup til fordel for Legeheltenes arbejde for indlagte og udsatte børn. Det skriver Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.

For første gang inviterer Børneulykkefonden sammen med CUPRA til Charity Padel Cup. Seks padelcentre i seks byer rundt i landet slår dørene op for padelturneringerne, hvor både private og virksomheder kan deltage, når der skal smashes til fordel for Legeheltene.

  • Vejle Padelcenter – 30. maj fra kl. 13.00-16.30. Tilmeld her!
  • Køge Padel4Alle – 13. juni fra kl. 13.00-16.30. Tilmeld her!
  • Padel Yard Reffen – 21. juni fra kl. 13.00-16.30. Tilmeld her!
  • Rocket Padel Viborg – 29. august fra kl. 13.00-16.30. Tilmeld her!
  • KIF Padel Club – 13. september fra kl. 13.00-16.30. Tilmeld her!
  • Fredericia Padel Federación – 24. oktober fra kl. 17.00-21.00. Tilmeld her!

“Hver kamp er med til at bringe endnu mere aktiv leg og bevægelse ind på hospitalsstuerne på børneafdelingerne over hele landet.”

Foto: Børneulykkesfonden.

Til fordel for Legeheltene

Når sveden drypper af panden og endorfinerne pumper i kroppen under padelturneringen, er det til fordel for Legeheltenes arbejde på de danske hospitalers børneafdelinger. Her skaber Legeheltene frirum med leg, bevægelse og fællesskab for de ca. 60.000 børn, der hvert år bliver indlagt i Danmark.

Vi glæder os enormt meget til at samle sportsglade personer til benhårde og sjove
padelturneringer, hvor hver kamp er med til at bringe endnu mere aktiv leg og bevægelse
ind på hospitalsstuerne på børneafdelingerne over hele landet”, fortæller Henriette
Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden, der står bag initiativet Legeheltene.

Ikke nok med at deltagerne kommer til at kæmpe mod hinanden om titlen, som årets Charity Padel Cup-vinder, er der også inviteret en håndfuld stjernespillere, som er klar til at give deltagerne kamp til stregen.

Foto: Børneulykkesfonden.

Fælles mission om mere aktivitet

For at få stablet turneringen på benene er Legeheltene gået sammen med CUPRA, som er stolt hovedsponsor for Charity Padel Cup med en allerede eksisterende mission om at udbrede en livsstil præget af sport.

Med CUPRAs omfattende engagement i padelsporten, er det helt naturligt, at vi
selvfølgelig også træder forrest i den gode sags tjeneste her. Legeheltenes arbejde er
beundringsværdigt og gør en enorm forskel for de små, som har mest brug for det. Her har
padelsporten en fantastisk evne til at samle mennesker fra alle samfundslag og aktivere
næstekærlighed,” udtaler Anders Rune Hansen, PR & Brand Activation Specialist, CUPRA
Danmark.

Du kan læse mere og tilmelde dig Charity Padel Cup her.

Om Legeheltene

Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse – også børn der er ramt af sygdom. Men et sygdomsforløb, en indlæggelse og kroniske diagnoser er ofte forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Det kan have store konsekvenser for indlagte børns fysiske, kognitive og sociale udvikling. Derfor arbejder Legeheltene for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn i alderen 1-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. Legeheltene skaber et frirum med plads til store armbevægelser, tumlelege og fællesskab – og med plads til at være barn igen.

Legeheltene er på 40 børneafdelinger i Danmark og to indkvarteringssteder for ukrainske flygtningefamilier. Legeheltene er et initiativ startet af Børneulykkesfonden.

Læs mere på www.legeheltene.dk.

Forrige artikel6 mentale strategier under en padelkamp
Næste artikelPadel præsenteres under OL i Paris
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.