Hos Padel i Danmark byder vintermånederne på et hav af supersjove turneringer – og en vigtig deadline til Arla Protein Ligaen forår/sommer 2024. Vi giver dig her en oversigt, så du ikke misser en eneste dato.

Der er nok at glæde sig til – for vi står denne vinter klar med turneringer, så langt øjet rækker. Padel i Danmark har sørget for, at vinteren bliver alt andet end grå og trist for dig og dine bedste padelvenner.

Der er fede turneringer i hele landet på programmet. Så find kalenderen frem og sæt kryds, når vi her giver dig et overblik over vores turneringsaktiviteter, så du ikke misser én eneste tilmeldingsfrist.

JuleCupTræ

16. december 2023 i PadelPadel Aarhus

Kom med til årets hyggeligste turnering. Intet mindre end 216 deltagere gjorde JuleCup 2 i Aarhus til den sjoveste og hyggeligste turnering sidste år. Og nu er vi klar med JuleCupTræ. Tag hele familien i hånden, når vi slår dørene op til den tredje udgave af vores populære juleturneringen i Aarhus.

ALLE kan være med – og vi ser frem til at fylde centeret med unge og gamle, der sammen kan sætte gang i en masse julepadelstemning.

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfristen er den 10. december 2023 kl. 23.59.

Gitter & Glamour – NytårsCup i Glamsbjerg

13. januar 2024 i Glamsbjerg Padel

Skyd 2024 i gang på allerfornemste vis, når Glamsbjerg Padel lægger baner til nytårscup – Gitter & Glamour. Hiv fat i venner og kollegaer og få en svedt de sidste brunkager, andesteg og kransekage ud af kroppen i fantastisk selskab med en masse andre glade padelspillere. Du skal ikke være bange for, om du kan følge med – vi har niveauer, der passer til alle.

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfristen er den 4. januar 2024 kl. 23.59.

Nordjyske Mesterskaber i Padel

27. januar 2024 i PadelPadel Aalborg

Godt nyt til alle nordjyder. Denne turnering er for alle spillere, der bor eller spiller i Randers og nordligere. PadelPadel Aalborg lægger hus til de Nordjyske Mesterskaber i slutningen af januar, hvor der vil blive uddelt medaljer og præmier i mange forskellige rækker – ikke mindst for børn og unge, som vi håber at se mange af.

Arbejdernes Landsbank og Geisler (Sport Group Danmark) er med til at støtte op om Mesterskaberne, så der vanker fine præmier i alle rækkerne.

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfristen er den 7. januar 2024 kl. 23.59.

Talentfulde teknikere og tempofyldte tonsere i Taastrup

10. februar 2024 i Racket Club Taastrup

Er du en talentfuld tekniker, tempofyldt tonser eller bare ualmindelig glad for padel? Så har vi den helt rigtige turnering til dig. Vores turnering i Taastrup henvender sig til ALLE, og særligt til nyere og letøvede turneringsspillere – men vi har også flere rækker til de mere livserfarne spillere.

Så tag din bedste padelmakker under armen og sving vejen forbi det superflotte Racket Club Taastrup til februar.

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfristen er den 28. januar 2024 kl. 23.59.

Arla Protein Ligaen forår/sommer 2024

2. april 2024 – 8. juni 2024

Padel i Danmark’s holdturnering vokser og vokser. Og nu er man klar til endnu en sæson, når der tages hul på Arla Protein Ligaen forår/sommer 2024 i starten af april. Men der er ingen grund til at vente længe med at tilmelde dit hold.

De første 100 tilmeldte hold har nemlig mulighed for at få fire rør gratis Babolat-bolde. Holdkaptajnen får de fire rør Babolat-bolde tilsendt inden 1. spillerunde.

Så hvorfor ikke bare tilmelde dit hold med det samme?

TILMELD DIT HOLD HER

Tilmeldingsfristen er den 25. februar 2024

Nyheden er skrevet af Padel i Danmark i et opslag på deres website.

Forrige artikelJulia Wiese: Dobbelt dansk mester i padel vinder pris i 2023
Næste artikelDM i mix: Fjerde danmarksmesterskab til Haxen og Laudrup
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.