På Dansk Padel Forbunds (DPF) seneste generalforsamling stemte medlemmerne om et forslag som gik på at padelforbundet skulle nedlægge sig selv og lade sig indrullere under Dansk Tennis Forbund. Men det stemte et stort flertal ned.

Forslaget var rejst af DTF, DGI, samt DPFs daværende formand og næstformand; forslaget ville også forpligte DTF og DGI til at skyde 1 mio. kr ind i padelaktiviteter. Men selvstændigheds-trangen var større og derfor stemte DPF medlemmerne klart nej til forslaget. Herefter valgte DPF en ny bestyrelse. Ny formand for DPF er Ole Egholm og han erstatter Christian Nybroe, som fortsætter i bestyrelsen som menigt medlem.

Dansk Tennis Forbund har to pladser i DPFs bestyrelse, og det var der medlemmer som fandt uheldigt, set i lyset af at DTF ønskede DPF nedlagt. Generelt var der dog en forståelse for at de to forbund, DPF og DTF, havde bedst af samarbejde, dog som ligeværdige parter. Herefter konstaterede den ny formand, Ole Egholm, at han ikke havde i sinde at bruge specielt meget af sin tid på fremtidige gnidninger med Dansk Tennis Forbund, men først og fremmest arbejde for udviklingen af padel i Danmark.

Artiklen er tidligere bragt på Tennisavisen.dk

Forrige artikelPadelsporten har kurs mod stjernerne – foreningerne risikerer at blive hægtet af
Næste artikelDansk Padel Forbund og Dansk Tennis Forbund afslutter associeringsaftalen
Padelbladet.dk
Padelbladet.dk er Danmarks største digitale padelunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra padelverdenen – både fra Danmark og internationalt.