De gode takter fra FIP’s EM i Alicante, skal følges op med endnu en slutrunde – denne gang i Liege, fra d. 16. – 21. oktober.

Ca. 700 km fra den dansk/tyske grænse, skal de danske veteraner hente endnu mere læring. Læringen denne gang, går for kvinderne ud på, at skulle ned og forsvare den flotte sølvmedalje fra det seneste EM i FEPA i Portugal i 2021. Herrerne skal forsøge at følge op på de flotte takter de viste til FIP’s EM i Alicante, med placeringer i den bedste halvdel.

Til slutrunden, afvikles der både hold- og individuelle mesterskaber. En holdkamp består hos kvinderne af 3 doubler, hvor der dystes mod andre lande i alderskategorierne 40+, 45+ og 50+. Hos herrerne, består en landskamp af 5 doubler i kategoriene; 35+, 40+, 45+, 50+ og 55+.

Holdene udgøres af følgende spillere, der er udtaget af de to landstrænere Albert Bolós Company for kvinderne og Alex Laugesen for herrerne.

Forrige artikelArla Protein Foreningsprisen: ØBG Silkeborg vinder i 2023
Næste artikelPortugal anlægger en padelby
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.