De gode takter fra FIP’s EM i Alicante, skal følges op med endnu en slutrunde – denne gang i Liege, fra d. 16. – 21. oktober.

Ca. 700 km fra den dansk/tyske grænse, skal de danske veteraner hente endnu mere læring. Læringen denne gang, går for kvinderne ud på, at skulle ned og forsvare den flotte sølvmedalje fra det seneste EM i FEPA i Portugal i 2021. Herrerne skal forsøge at følge op på de flotte takter de viste til FIP’s EM i Alicante, med placeringer i den bedste halvdel.

Til slutrunden, afvikles der både hold- og individuelle mesterskaber. En holdkamp består hos kvinderne af 3 doubler, hvor der dystes mod andre lande i alderskategorierne 40+, 45+ og 50+. Hos herrerne, består en landskamp af 5 doubler i kategoriene; 35+, 40+, 45+, 50+ og 55+.

Holdene udgøres af følgende spillere, der er udtaget af de to landstrænere Albert Bolós Company for kvinderne og Alex Laugesen for herrerne.

Forrige artikelArla Protein Foreningsprisen: ØBG Silkeborg vinder i 2023
Næste artikelPortugal anlægger en padelby
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver hovedsageligt om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på e-mail anders@padelbladet.dk eller LinkedIn.