Det portugisiske padelforbund har annonceret et meget ambitiøst projekt, som forventes at blive en utrolig stærk markering af padelsportens udvikling i landet.

Forbundet vil simpelthen etablere en padelby, som vil omfatte 17 padelbaner, en center court med plads til 2000 tilskuere, fitnesscenter og restaurant, og vil ligeledes huse det nationale forbund de tilhørende kontorfaciliteter.” ”Padelbyen” skal anlægges i byen Oeiras, og projektet har blandt andet den verdensberømte fodboldspiller Cristiano Ronaldo i partnerkredsen.

Se uredigeret pressemeddelelse – automatisk oversat til dansk:

Padel City

Kontrakten med henblik på opførelse og udforskning af det udstyr, der formelt er udpeget af Padelbyen, blev underskrevet i dag, med tilstedeværelse af borgmesteren i Oeiras, Isaltino Morais, António Martins da Cruz, formand for Oeiras Valley Investment Agency, Filipe de Botton, Martim de Botton og Miguel Paixão, der repræsenterer Smooth Odisey Lda, selskab ejet af Filipe de Botton og Cristiano Ronaldo, samt Ricardo Oliveira, formand for det portugisiske padelforbund, Luís Araújo, næstformand for det portugisiske padelforbund, og José Eugénio Dias Ferreira, formand for generalens bord Forsamlingen af den portugisiske paddelforbund.

På spil er den vigtigste infrastruktur dedikeret til portugisisk padel i modalitetens historie, med opførelse og skabelse af et kompleks, der skal målrettet en investering på over fem millioner euro, og som forventes færdig i første halvdel af 2025.

Det nye udstyr vil gøre det muligt for os at huse hovedkvarteret for det portugisiske padelforbund, der vil være udstyret med infrastrukturer, der kan fremme iværksættelsen af trænings- og udviklingsaktioner på alle niveauer af modaliteterne, samt være vært for nogle af de store internationale konkurrencer i modaliteterne.

Padel City får 17 padelbaner, 11 indendørs padelbaner, en central bane med kapacitet til at huse over 2000 tilskuere, og et centralt center med mere end 500 pladser, foruden diverse støtteudstyr, såsom restaurant, træningscenter, fysioterapilokaler mv.

Det Portugisiske Padelforbund udtrykker al sin tilfredshed på denne historiske dag for udviklingen og væksten af national padel, og takker kommunalbestyrelsen i Oeiras, ved formand Isaltino Morais, for tilliden til dette forbund til dette projekt, og til dem, der nu er dets partnere i denne indsats, Filipe de Botton, en skelsættende forretningsmand i det portugisiske landskab, og Cristiano Ronaldo, en af historiens største sportsfolk.

Arkitektprojektet skal nu sendes til Oeiras kommunalbestyrelses tjenester til godkendelse og start af licensprocessen

Forrige artikelVeteranlandsholdet drager til EM
Næste artikelNorsk padelgigant konkurs
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.