Danmarksmesterskaberne i padel er én af årets største hjemlige padelbegivenheder og afvikles i weekenden fra 26.-28. april 2024 i Cupra Arena i PadelPadel CPH. Lodtrækningen og programmet kan du se på RankedIn  Det skriver forbundet på deres hjemmeside i en nyhed.

Først og fremmest er det bare fantastisk at konstatere, at både herre- og dametilmeldingerne strømmede ind, sådan at Dansk Padel Forbund nu for andet år i træk står med et propfyldt DM i et 32/16-draw-format, som nok kun den største optimist for få år tilbage havde troet ville være muligt. Men realiteten er, at spillerne igen i år har bakket op om danmarksmesterskaberne, og herfra skal der lyde en kæmpe tak til jer spillere for at prioritere mesterskaberne.

DPF har sammen med PadelPadel CPH gjort alt, hvad de kan for at skabe en værdig kulisse, og nu er der ikke andet at gøre end at slå koldt vand i blodet og vente på de første spillere træder ind af døren til Cupra Arena i weekenden.

Indtil da kan vi og andre slå tiden ihjel ved at kloge sig på de mange spændende matchups, som lodtrækningen gav os i går. Kan Nils Skajaa og Esben Hess fortsætte stimen og vinde deres femte DM sammen? Kan Gitte Haxen og Maria Rasmussen gentage det imponerende spil fra SPT’en i Sverige, hvor de satte hele den svenske elite til vægs? Er der nogle af de mange herboende udenlandske spillere, der kan gøre sig gældende? Kan brødrene Ferrigno, som har fået et DPF wild card, gøre noget ved Emil Lilleøre og Alex Loughlan allerede i første runde? Hvad kan Mie Skov og hendes dansk/svenske makker, Smilla Lundgren, stille op med de etablerede kvindepar? Kan Ricard Manchon og Oscar Sebber holde momentum fra deres to Carlsberg Nordic Padel Series-triumfer fra Kolding og Holstebro her i starten af 2024?

Rækken af spørgsmål kan nærmest fortsætte i det uendelige, men selv om vi må væbne os med tålmodighed, før vi kan få svar på de mange spørgsmål, så ved vi nu helt konkret, hvilke par vi sender i ilden på de fire baner, som Padel TV transmitterer fra. Alle førsterundekampe er fastlagt med de korrekte tidspunkter og baner – dette kan findes på

Rankedin via dette link: https://rankedin.com/en/tournament/34541/dm-senior-2024/info

Der er gratis entré både fredag og lørdag, og DPF forventer en masse tilskuere i arenaen, så skal du have en god plads, bør du nok ankomme i god tid. På finaledagen skal du have billet for at få adgang til kampene – dette foregår via PadelPadels egne kanaler.

Tilskuere kan naturligvis købe masser af god mad og drikke i løbet af turneringen, og skulle du være forhindret i at komme til Brøndby, så sender Padel TV som nævnt fra de fire hovedbaner hele weekenden.

Nyhed fra Dansk Padel Forbund.

Foto: Dansk Padel Forbund.
Forrige artikelThe Mental Game: 5 måder at vinde i padel med mental nulstilling
Næste artikelSådan håndterer du bedst fejl under en padelkamp
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.