I weekenden den 26.-28. april 2024 blev de danske mestre i Dansk Padel Forbunds regi fundet. Landets 16 bedste damepar og de 32 bedste par hos herrerne havde sat hinanden stævne i PadelPadelCPH – Cupra Arena i Brøndby.

At dansk padel er nået langt, ikke kun i udbredelse, men også i kvalitet, blev de tre dage, hvor stævnet blev afviklet et flot bevis på. Der blev spillet padel på et meget højt niveau og det store publikum som var mødt frem alle dage fik en stor oplevelse.

Søndagen blev indledt med semifinaler, og her var det velkendte navne som stod overfor hinanden. Hos kvinderne var det de fire topseedede par som havde banet sig vej til semifinalerne og her endte de topseedede par da også med at vinde.

Damernes semifinaler:
(1)Maria Ramussen/Gitte Haxen – (3/4)Mie Skov/Smilla Lundgren 62 63
(2)Julia Isabella Wiese/Simona Alipieva – (3/4)Liv Deleuran-Skjold/Sille Tranberg 63 63

Hos herrerne var de kvartfinaleseedede Sofus Enrum og Mads Elholm den eneste mindre overraskelse i semifinalerne, men også her bed de rigtig godt fra sig mod det topseedede par. Et snævert nederlag forhindrede den større overraskelse. Tæt var det også i den anden semifinale, men også her klarede favoritterne sig igennem.

(1) Nils Skajaa/Esben Kjærgaard Hess – (5/8) Sofus Enrum/Mads Elholm 26 62 75
(2) Ricard Manchon Zugasti/Oscar Sebber – (3/4)Emil Lilleøre/Alex Loughlan 67 63 63

Så var det tid til finalerne, og her foldede Danmarks bedste padelspillere sig helt ud og leverede to flotte og spændende kampe. Hos damerne endte det topseedede par Maria Rasmussen og Gitte Haxen øverst på podiet efter en yderst velspillet finale mod nr. 2 seed Julia Wiese og Simona Alipieva; finalen sluttede 62 36 61 til Rasmussen/Haxen.

Herrefinalen gik ikke efter seedning, da det topseedede par Nils Skajaa og EsbenHess efter en flot herredyst måtte kapitulere mod Ricard Manchon og Oscar Sebber.

DM 2024 er slut, men med det niveau der blev vist i Brøndby, så glæder vi os allerede til næste års DM, og mon ikke arrangementet igen bliver udsolgt.

Alle resultater fra DM kan ses på RankedIn.

Finalisterne i damerækken, fra venstre Julia Wiese, Simona Aliepieva samt Gitte Haxen og Marie Rasmussen.
Finalisterne i herrerækken, fra venstre Ricard Manchon Zugasti, Oscar Sebber, Nils Skajaa og Esben Kærgaard Hess.

 

Forrige artikelGemma Triay med ny partner
Næste artikelKlubportræt: Padel 7500
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Padelbladet.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.