Skal dit hold også spille Arla Protein Ligaen forår/sommer 2024? Tilmeld dit hold nu for at være med, når forårssæsonen går løs fra april måned. Bag holdturneringen står Dansk Tennis Forbund og DGI, som udgør fællesskabet Padel i Danmark – tilmelding foregår her.

Arla Protein Ligaen sætter deltagerrekord efter deltagerrekord. Padel i Danmarks holdturnering har hold med fra hele landet, og du kan allerede nu tilmelde dig Arla Protein Ligaen forår/sommer 2024.

En lige padelkamp, er en sjov padelkamp!

Padel i Danmarks holdkampe består af 4 kampe – og kan spilles af 4 personer. Det er nemt at samle hele holdet i én bil til udekampene, og det er til at overskue at booke baner til hjemmekampene. Du finder tilmeldingen her, men det er vigtigt at du læser teksten først, så du er bekendt med både kampformat, spilledatoer og regler. På den måde bliver det sjovest for ALLE.

Flere rækker

Padel i Danmark er for alle, og derfor udbydes der også Veteran +50 rækker, Mix-rækker og Junior U18 rækker. Således håber man at endnu flere padelentusiaster får lyst til at spille med.

Derfor bestræber Padel i Danmark sig på, at alle får så lige og jævnbyrdige kampe som muligt – og vil samtidig forsøge at oprette rækker så tæt geografisk som muligt. Til at vurdere niveauet har Padel i Danmark udarbejdet denne vejledning.

Det er ikke sikkert, at det er så nemt at opfylde begge kriterier samtidig, så derfor håber man, at klubber som tilmelder sig, vil tage en åben snak med Padel i Danmark om hvad der fungerer bedst for din klub og dit hold. Hvis I er tvivl om hvilken række, I skal tilmelde jer, eller har spørgsmål, så kontakt:

Mads Bojsen
Tlf. 51 41 61 50
E-mail: mab@tennis.dk

Foto: Frank Cilius / Padel i Danmark.

Faste spilledatoer – en hjælp til holdkaptajner og spillere

For at det forhåbentlig bliver lettere for dig som holdkaptajn og jer som hold, er der fastsat spilledatoer. Forhåbningen er, at alle slipper for bøvlet med at finde spilledatoer der passer alle parter. Det bestræbes derfor, at der spilles holdkamp den dag, der er fastsat.

Det er vigtigt at understrege at denne anbefaling er til for at hjælpe dig som holdkaptajn – og jer som spillere. Kender man datoerne i forvejen er det nemmere at få booket baner – og sat krydser i spillernes kalendere.

Padel i Danmark anbefaler faktisk at i de områder/byer hvor det er meget vanskeligt at booke baner – kan overveje allerede at booke baner i de første spilleterminer – der er med garanti nogle der kan overtage banerne hvis dit hold ikke skal bruge dem.

Spilledatoer og tidspunkter

Arla Protein Ligaen forår/sommer 2024 består af fem spilledatoer, med start tirsdag d. 2. april 2024. Der afholdes slutspil i alle rækker lørdag d. 8. juni 2024.

Man bestræber sig på at oprette puljer med 5 hold – så alle hold får 4 kampe.

Banebehovet er 2 baner á tre timer på hver bane.

Spilleterminer

Holdkampe afvikles på de fastsatte spilledatoer i tidsrummet kl. 17-22, hvis ikke andet er aftalt. Eventuelle kampe der skal flyttes, skal afvikles inden den pågældende spilledato.

Alle holdkampe kan i udgangspunktet spilles udendørs, men kraftigt regnvejr/heldagsregn kan udskyde en holdkamp, såfremt der ikke kan findes indendørs baner i nærheden. Resultatet af holdkampen indberettes i Tournament Software umiddelbart efter kampen er spillet.

Resultaterne af holdkampene og slutspillet vil udgøre udgangspunktet for Arla Protein Ligaen sensommer/efterår 2024. Fx vil vinderne af Arla Protein 2. division se frem til at spille næste sæson i Arla Protein 1. division.

Slutspillet er som udgangspunkt for alle puljevindere i alle rækker og kategorier. Der forventes en tæt dialog med klubber og spillere før, under og efter kampene i holdturneringen med henblik på at optimere den rette placering af de enkelte hold, så kampene bliver så lige som muligt.

Alle kampe tæller med i Padel i Danmarks rangliste – Powered by Arla® Protein.

Tilmelding

I kan tilmelde hold i følgende rækker og kategorier:

Rækker:

  • Arla Protein Ligaen – (niveau ca. sort/mørkerød – ca. 4 og op på “ny skala”)
  • Arla Protein 1. division – (niveau ca. rød – ca. 3,5-4 på “ny skala”)
  • Arla Protein 2. division – (niveau ca. lyserød/mørkeblå – ca. 3,0-3,5 på “ny skala”)
  • Arla Protein 3. division – (niveau ca. blå – ca. 2,5-3,0 på “ny skala”)
  • Arla Protein 4. division – (niveau ca. grøn – ca. 1,0-2,5 på “ny skala”)

Se også Padelbladets egen guide til padel niveau her.

Kategori:

  • Mix, Kvinder, Herrer
  • Veteran +50 – Mix, Kvinder, Herrer
  • U18 – Mix, Kvinder, Herrer

Rækkerne afvikles i videst muligt omfang regionalt med landsdækkende slutspil i ligaerne.

Pris pr. hold (min. 4 spillere) medlemsforeninger i DGI og/eller DTF kr. 550,-
Pris pr. hold (min. 4 spillere) kr. 675,-

TILMELD DIT HOLD HER

Betaling

Deltagergebyret opkræves via online kortbetaling i forbindelse med tilmeldingen. OBS! Pengene bliver trukket med det samme.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 25. februar 2024

Efter sidste tilmeldingsfrist vil alle rækker bliver inddelt efter passende geografisk placering. Såfremt der er rækker med få tilmeldte vil vi efter bedste evne placere disse efter dialog med holdkaptajnen.

Tilmeldingsbetingelser

Tilmeldingen er bindende og du/I hæfter for deltagergebyret, såfremt i trækker jer. Er der årsag til at vi ikke kan tilbyde plads, refunderes deltagergebyret, ligesom vi refunderer i tilfælde af aflysning.

Forrige artikelArla Protein Ligaen: Racket Club løfter pokalen efter fabelagtig finaledag
Næste artikelEM: Historiske resultater for dansk padel – både sølv og bronze
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.