World Padel Tour og Premier Padel har længe haft kontroverser gående, men så lykkedes de at bilægge de værste stridigheder, og der har således været ro i flere måneder.

Nu synes konflikten dog igen at blusse op, for forud turneringen Premier Padel Italy Major blev adskillige af de kvindelige topspillere kontaktet af WPT, som bad spillerne om ikke at deltage i turneringen i Rom.

Hvor det tidligere var herrerne konflikten gik på, så er det nu kvinderne der er udgangspunktet i den interne krig de to forbund mellem. Det skyldes at Premier Padel for første gang afholder en turnering for kvinder, og det er faldet WPT for brystet.

WPT henviser til deres spilleraftaler, hvor der står at spillerne ikke må spille i andre turneringer en uge før og en uge efter en WPT-turnering; det har WPT dog valgt at se stort på ift. mændene, men øjensynligt ikke med kvinderne.

Forrige artikelNationalt Tennis- og Padelseminar 2023: Tilmeldingen er åben
Næste artikelPadel på stærk fremmarch i Frankrig
Avatar photo
Padelbladet.dk er Danmarks største digitale padelunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra padelverdenen – både fra Danmark og internationalt.