Det har længe været et ønske fra de mange DPF-turneringsspillere og forbundet selv, at DPF-point skulle genereres hurtigere efter en endt DPF-turnering. Det skriver Dansk Padel Forbund på deres hjemmeside.

Tidligere har RankedIn opdateret ranglisten og dermed DPF-pointene natten mellem søndag og mandag. Det betød, at hvis du havde spillet en turnering i weekenden, så havde DPF ikke mulighed for at påsætte de rigtige klasser og generere point inden opdateringen. Reelt har det betydet, at der er gået mange dage før optjente point og korrekte ranglisteplaceringer er blevet ajourført på RankedIn.

Rankedin har nu accepteret, at ranglistepoint fremadrettet i stedet opdateres natten mellem mandag og tirsdag, hvilket giver Dansk Padel Forbund mulighed for, at de point, man har tilspillet sig i løbet af weekenden, allerede er opdateret på DPF’s rangliste tirsdag morgen.

Turneringsreglerne er således også opdateret med følgende:

“Det er Dansk Padel Forbunds ansvar, at pointgivningen i Rankedin opdateres ud fra nedenstående pointtabeller. Arrangør skal gøre sin turnering klar til lukning/afslutning, inden arrangør afrunder turneringen i det pågældende center på turneringsdagen. Det betyder, at alle resultater (også ikke-spillede kampe) skal tastes ind på Rankedin, inden arrangør forlader centret på turneringsdagen.

Herefter sørger DPF for at tjekke turneringen igennem og sætte de rigtige pointklasser på hver enkelt række. Når DPF har sat de rigtige pointrækker på, genereres optjente point og turneringen lukkes af DPF. DPF sørger for altid at lukke turneringerne senest inden næste opdatering natten mellem mandag og tirsdag, sådan at point opnået f.eks. lørdag i uge 31 vil fremgå af DPF’s rangliste senest ved Rankedins opdatering kl. 03.00 tirsdag nat/morgen i uge 32.”

Forrige artikelStyrk jeres padelcenter med en B2B-aftale hos Padelshoppen
Næste artikelGuide til spil på padel
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.