Padel er blevet en meget populær sportsgren i Danmark de seneste år, og der er virkelig mange baner landet over, og efterspørgslen på at spille padel er stadig stor blandt danskerne.

Når det kommer til sports betting på padel, er mulighederne på nuværende tidspunkt ikke tilnærmelsesvis lige så store, men det kan være, at det ændrer sig i fremtiden, da padel stadig er en forholdsvis ny sportsgren.

Hvis du kan lide at spille om penge på sport, så ved du nok, at tennis er en af de sportsgrene, der er flest spilmarkeder på. Padel overhaler næppe aldrig tennis som sportsgren, men hvis der i fremtiden kommer flere spilmuligheder på padel, kan du forvente, at nogle af markederne vil være det samme, som du kender fra tennis, da reglerne minder om hinanden.

I padel skal du f.eks. også vinde seks partier for at vinde et sæt, og du skal også vinde med minimum to overskydende partier.

Spil hos licenserede udbydere

Mens der ikke er mange muligheder for padel betting lige nu, er mulighederne som nævnt mange på en sportsgren som tennis.

Hvis du har prøvet at spille online væddemål før, ved du måske godt, at det er en god ide at spille hos bookmakere, der har tilladelse til at udbyde spil i Danmark. Hvorfor er det så en god ide? Det er det, fordi du kan føle dig mere sikker ved at spille hos en spiludbyder med licens i Danmark. Licenserede udbydere skal følge en række regler, og det er Spillemyndigheden, der står for at give licenser til udbydere på det danske spilmarked.

Danske licensindehavere skal blandt andet også gøre opmærksom på ansvarligt spil og andre vigtige budskaber. Hvis du er i tvivl, om en spiludbyder har licens i Danmark, kan du tjekke Spillemyndighedens liste over tilladelsesindehavere, så du er helt sikker.

Spillebranchen er en brancheorganisation, som arbejder for at sikre lige og transparente konkurrencevilkår for deres medlemmer, og de har kun medlemmer, der har licens på det danske marked.

Ansvarligt spil er vigtigt

Hvis du vil spille om penge, er det meget centralt, at du spiller med omtanke og ansvarlighed. Spil kan være farligt og afhængighedsskabende, hvis du ikke passer på.

Oplever du problemer med spil, er det vigtigt, at du opsøger professionel hjælp. Den hjælp kan du blandt andet få på StopSpillet, der er Spillemyndighedens hjælpelinje om spilafhængighed, som også bærer navnet ludomani. På denne hjælpelinje kan du tale med rådgivere, der har speciale i spilafhængighed, og vælger du at kontakte dem, kan du føle dig helt tryg ved, at informationer fra samtalen ikke bliver videregivet til andre, da det er en fortrolig samtale mellem dig og rådgiveren.

StopSpillet kan kontaktes enten gennem deres chat eller på telefonnummer 70 22 28 25. De kan kontaktes telefonisk på alle hverdage.

ROFUS er en anden mulighed, hvis du har problemer med dit spil. ROFUS står for Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere, og mange danskere har meldt sig i ROFUS. Når du står i dette register, kan du ikke længere spille om penge i den tidsperiode, du vælger at udelukke dig selv i. Udelukkelsen gælder på alle danske spilsider online, og det samme gælder for fysiske forhandlere af pengespil.

Forrige artikelRankedIn opdaterer nu dine turneringspoint hurtigere
Næste artikelLunar Liga: Optakt til Vejle Padelcenter vs. AL-Bank Elitepadel Aalborg
Padelbladet.dk
Padelbladet.dk er Danmarks største digitale padelunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra padelverdenen – både fra Danmark og internationalt.