ANNONCE FOR PADELSHOPPEN
Er du også blevet bidt af den kraftige padelbølge, der er skyllet ind over Danmark de seneste år? Vi forstår dig udmærket godt, for det er vi også! Uanset hvor man kigger hen, skyder der en ny padelbane op og mange tennisklubber udvider med padelbaner, som tiltrækker en masse nye medlemmer, FEDT!

Det kommer nok ikke bag på nogen, at padel er fremadstormende. Man hører naboen, kollegaerne eller måske børnene snakke om padel – og det er ikke kun på fritidsplan, at padel dyrkes. Dansk Padel Forbund melder om en stigning fra 3.242 spillere i medlemsklubber til over 10.000 i 2021. Samtidigt er antallet af padelbaner i Danmark nu på 766.

“I 2022 oplever vi fortsat en stigning i ordre relateret til padel. Det er fedt, at så mange har fået øjnene op for hvor sjov padel rent faktisk er.”

Hvem er Padelshoppen?

Hvis du i forvejen er tennis-interesseret, har du måske hørt om virksomheden ZERV. Det er faktisk dem, der ejer Padelshoppen. Og ZERV er ikke bare en lille nichevirksomhed. For med et ben i mange af de forskellige ketchersportsgrene kan ZERV kalde sig Danmarks største forhandler af udstyr til ketchersport. Dette er dog ikke en overraskelse. Dét faktum, at der hos Padelshoppen findes et team, som selv er sportsfolk, og som dyrker ketchersport på højt niveau, baner vejen for en sund virksomhed med en fantastisk ekspertise.

Så hvad laver Padelshoppen egentligt? Jo, først og fremmest beskæftiger de sig med at vejlede nybegyndere – såvel som øvede – i det voksende padelunivers. Det kan sagtens virke som en jungle at navigere rundt i forskellige typer bat – battets hovedform og dets fordele. Især hvis man er hoppet lidt sent med på padelvognen.

I 2022 oplever vi fortsat en stigning i ordre relateret til padel. Det er fedt, at så mange har fået øjnene op for hvor sjov en sport, padel rent faktisk er. Og så er vi bare glade for at hjælpe danskerne i gang”, siger Mikkel Normann, medejer af Padelshoppen.

Dog er det ikke kun vejledning inden for selve spillet, som Padelshoppen tager sig af. De er også leveringsdygtige på alt tænkeligt grej inden for padel, og kan endda flotte sig med Danmarks største udvalg. Med over 22 års erfaring inden for ketchersport, er Padelshoppen mere end klar til at kickstarte, eller måske optimere, interesseredes padelkarriere.

Til venstre ses Torben van den Brekel Kulmbak og til højre Mikkel Normann

Sådan kommer du i gang med padel

Spiller du ikke padel, men ønsker at være en del af trenden, så er det overhovedet ikke svært at komme i gang. Har du i forvejen interesse for tennis, kan du hurtigt drage paralleller mellem de to sportsgrene angående regler og bevægelse på banen.

Men bare rolig. Er du ikke bekendt med tennis i forvejen, kan du nemt komme til at forstå de vigtigste ting ved at læse disse indlæg fra Padelshoppen om reglerne i padel og om teknik og taktik.

Herefter er næste step at finde ud af, om du vil nøjes med at leje et bat fra dit lokale padelcenter, eller om du ønsker at komme godt fra start med dit eget bat. Hvis du er i tvivl om, hvilket bat du skal bruge, kan du svare på et par spørgsmål i batrådgiveren. Så finder den kvalificerede bud til, hvad der passer til netop dig!

Ift. din påklædning, når du spiller padel, kan du sagtens bruge det træningstøj, du plejer at bruge, når du skal have pulsen op. Dog anbefaler Padelshoppens eksperter, at man investerer i et par sko, der specifikt egner sig til det hårde, flade underlag på padelbanen. Sko til tennis kan dog også bruges til formålet. Hvis du fortsat er nysgerrig på, hvorfor det er vigtigt med den rette sko, kan du blive klogere lige her.

5 fede fordele ved Padelshoppen

  1. Kompetent vejledning og ekspert rådgivning
  2. Prismatch på ALLE varer
  3. Danmarks største udvalg
  4. Fysisk butik i Odense med testcenter
  5. Lynhurtig levering

Hvorfor vælge Padelshoppen?

Hos Torben og Mikkel har god kundeservice altid været i centrum. Det gælder alt fra når en kunde har brug for vejledning af produkter, til når en kunde ringer om køb. Af samme grund er Padelshoppen stolte over de 5 stjerner, de har tilegnet sig på baggrund af over 1300 anmeldelser på Trustpilot.

Det er godt at se, at det hårde arbejder hele virksomheden laver, giver gevinst på vores kundeanmeldelser. Der bliver som sagt lagt meget arbejde i, at vi tilbyder vores kunder den bedst mulige oplevelse”, tilføjer Mikkel Normann.

Skulle du mod al forventning fortryde dit køb på Padelshoppen.com, så tilbydes en udvidet returret på 101 dage. Det kan også være, at du ikke er den store tilhænger af at købe dit padelgrej online. Er dette er tilfældet, har du også mulighed for at besøge Padelshoppens fysiske butik i Odense. Her findes også et testcenter, hvor du kan teste dit udvalgte padelbat inden køb.

En anden smart fordel ved Padelshoppen er deres nyligt tilføjede feature. Den hedder “køb looket” og den feature kan du bruge, hvis du mangler inspiration til valg af padelgrej. Den viser nemlig, hvad de professionelle padelspillere spiller i for at være i stand til at præstere bedst muligt.

“Vi vil fortsat forhandle udstyr til danskerne. Derfor holder vi konstant øje med nye, spændende produkter fra vores leverandører, så vi kan gøre vores udvalg endnu større.”

Padelshoppen bliver bedre og bedre

I takt med udviklingen i padel som sport sker der også ting og sager for Padelshoppen. Sortimentet udvides løbende, hvorved udvalget af padelgrej imødekommer flere og flere niveauer og budgetter.

Vi vil fortsat forhandle udstyr til danskerne. Derfor holder vi konstant øje med nye, spændende produkter fra vores leverandører, så vi kan gøre vores udvalg endnu større”, siger Mikkel Normann

Faktisk er Padelshoppen.com ikke den eneste virksomhed, som er under taget hos ZERV. ZERV har nemlig et ben i flere forskellige ketchersport-lejre, herunder tennis med Tennisshoppen.dk og badminton med Badmintonshoppen.dk, hvor de allerbedste brands inden for ketchersport forhandles. Udover disse har ZERV også sin egen webshop, hvor value-for-money brandet med samme navn forhandles.

Er du blevet nysgerrig, og godt kunne tænke dig at vide endnu mere, så tag et kig på Padelshoppens hjemmeside. Her finder du et utal af komplette guides til emner som tasker, bolde, vedligeholdelse og meget mere.

ANNONCE FOR PADELSHOPPEN
Forrige artikelPadelbladet – Juli 2022
Næste artikelPadelbladet – September 2022
Padelbladet.dk
Padelbladet.dk er Danmarks største digitale padelunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra padelverdenen – både fra Danmark og internationalt.