Den professionelle padelsport er opdelt på tre forbund APT, WPT og Premier Padel, og der er kræfter som gerne vil bringe forbundene sammen i et fællesskab. Nøglen til at få løst op for denne situation ligger især i hænderne på tre tennisvenner, som alle tre har store internationale tenniskarrierer bag sig.

Qatar ExxonMobil Open - Day 6
Karim Alami

Karim Alami, som er direktør for Doha ATP-turneringen er blevet en af ​​de væsentlige initiativtagere til Premier Padel, som forventes at blive officielt anerkendte forbund af International Federation of Padel (FIP).

Day 2 - Celebrities At Open Banc Sabadell 2019
Alex Corretja

Alex Corretja, næstformand i World Padel Tour (WPT), som var forbundet som mistede sit monopol, og som kan være truet af spillerflugt når spillernes kontrakter udløber ultimo 2023.

Luis Lobo

Luis Lobo, administrerende direktør for APT, og et forbund som vokser i antal turneringer, men som ikke vil lade sig organisere under FIP.

På trods af stor uenighed forbundene imellem og ekstrem dårligt klima, som også har resulteret i retssager, så mener mange at de tre tennisvenner har mulighed for at klinke skårene, og få samlet padel-sporten.

Forrige artikelMarc Møller: Fuld satsning på padel
Næste artikelPadelforbund opruster med alsidig profil
Avatar photo
Padelbladet.dk er Danmarks største digitale padelunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra padelverdenen – både fra Danmark og internationalt.