De fleste med hang til padel har stiftet bekendtskab med Lunar Ligaen og Lunar Ligaen 4P – holdturneringen, som blev etableret i efteråret 2020, og pt. er verdens største. I en pressemeddelelse fra Dansk Padel Forbund kan man nu fortælle, at man forlænger hovedsponsoraftalen med Lunar.

I indeværende halvsæson, hvor 700 hold samlet set stillede til start, har 6.000 spillere været tilknyttet et hold. Det er imponerende, når man tænker på, at der i DPF-regi er 10.000 registrerede licensspillere.

Dansk Padel Forbund kan nu præsentere en forlængelse de kommende to år med Lunar som hovedsponsor, hvilket betyder, at holdturneringen beholder sit navn i de kommende fire halvsæsoner og landsholdene fortsat nyder gavn af Lunars støtte.

Lunar, som er en digital bank med over 650.000 brugere i Norden, har allerede været en vigtig samarbejdspartner for Dansk Padel Forbund i et par år nu, og Lunars valg om at fortsætte ad samme vej var lige til.

Kristoffer Jørgensen, sekretariatschef i Dansk Padel Forbund, fortæller:

Vi er utrolig glade for at aftalen med Lunar forlænges. Hvad der startede som et pilotprojekt tilbage i efteråret 2020 med etableringen af Lunar Ligaen har gradvist og eksplosivt vokset sig stort og udgør i dag verdens største holdturnering i padel. I Dansk Padel Forbund-regi har vi i dag 10.000 licensspillere registreret. En stigning fra 2.800 licensspillere i foråret 2022. Over halvdelen af disse 10.000 licensspillere er registreret i Lunar Ligaen, så det siger sig selv, at aftalen med Lunar og strukturen der fulgte med, har været afgørende for sportens enorme vækst. Vi føler derfor helt naturligt, at samarbejdet med Lunar understøtter vores vision om at blive folkesport i Danmark”.

Også hos Lunar er man glade for at samarbejdet fortsætter. Det kan Søren Holst, Head of partnerships i Lunar berette:

Vi er super glade for vores samarbejde med Dansk Padel Forbund. Som nogle af de første til at støtte DPF er vi utrolig glade for at se padel i så markant vækst, og de seneste år har kun bevist, hvor meget potentiale der er. Vi er selv en bank i vækst og den moderne spiller på markedet, så selvfølgelig skal vi fortsætte samarbejdet og nå nye højder sammen”.

Kristoffer Jørgensen sætter flere ord på, hvorfor DPF og Lunar er et godt match:

”Lunar støttede Dansk Padel Forbund helt fra starten – omfavnede os, da der var mest brug for det. Det er vi meget taknemmelige for. På mange måder er Dansk Padel Forbund lidt som en vækstvirksomhed og samarbejdet med Lunar har været værdifuldt på alle fronter, da vi har kunnet spejle os i pionerånd, iværksætterfokus og lysten til at skabe noget nyt og anderledes. Vi ser frem til fortsat at kunne sparre med Lunar om, hvordan vi fælles får skabt de bedste betingelser for fortsat vækst”.

Kilde: Pressemeddelelse fra Dansk Padel Forbund

Forrige artikelDanish Padel Open 2023: Se højdepunkter fra finalen i herredouble
Næste artikelLunar Ligaen: Tilmelding til Efterår 2023-sæsonen åben nu
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.