Skal dit hold også spille Arla Protein Ligaen Sensommer/Efterår 2023? Tilmeld dit hold nu for at være med, når efterårssæsonen går løs fra august måned. Bag holdturneringen står Dansk Tennis Forbund og DGI, som udgør fællesskabet Padel i Danmark – de har netop udgivet nyheden om at tilmelding er åbnet.

Arla Protein Ligaen forår/sommer 2023 satte deltagerrekord på alle niveauer med 160 hold, hvor der blev kæmpet fra vest til øst. Fra den øverste Liga til 4. division – og for mixhold, kvinder og veteraner +50.

Padel i Danmarks holdturnering vokser hver sæson, og nu er der åbnet for tilmeldingerne til Arla Protein Ligaen Sensommer/Efterår 2023.

Arla Protein Ligaen er for ALLE. Så tag fat i din venner, familie og kollegaer og vær med til den fedeste holdturnernering, hvor der er plads til både konkurrence og sjov.

Hvis I er tvivl om hvilken række, I skal tilmelde jer, eller har spørgsmål, så kontakt Padel i Danmarks padelturneringskonsulent, Mads Bojsen, på tlf. 51 41 61 50 eller på mail mab@tennis.dk.

Foto: Padel i Danmark

TV fra den bedste række

Tv-kanalen SPORT LIVE har hele forårssæsonen sendt udvalgte tv-kampe fra hver runde fra den bedste række i Arla Protein Ligaen. Succesen var stor, og SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund har forlænget tv-aftalen. Derfor vil det i efteråret også blive muligt at se toppadel på tv-kanalen, der kan ses af over 650.000 danske husstande.

Foto: Padel i Danmark

Forstå Arla Protein Ligaen

Fire kampe, fire personer
Padel i Danmarks holdkampe består af fire kampe – og kan spilles af fire personer. Det er nemt at samle hele holdet i én bil til udekampene, og det er til at overskue at booke baner til hjemmekampene.

Flere rækker
Padel i Danmark er for alle, og derfor udbydes der også Veteran +50 rækker, Mix-rækker og Junior- U18-rækker.

En lige padelkamp, er en sjov padelkamp
Derfor bestræber Padel i Danmark sig på, at alle får så lige og jævnbyrdige kampe som muligt – og vil samtidig forsøge at oprette rækker så tæt geografisk som muligt. Til at vurdere niveauet har Padel i Danmark udarbejdet denne vejledning.

Det er ikke sikkert, at det er så nemt at opfylde begge kriterier samtidig, så derfor håbet, at I som klub vil tage kontakt til Padel i Danmark om, hvad der fungerer bedst for din klub og dit hold.

Faste spilledatoer – en hjælp til holdkaptajner og spillere
For at det forhåbentlig bliver lettere for dig som holdkaptajn og jer som hold, er der fastsat spilledatoer. Forhåbningen er, at alle slipper for bøvlet med at finde spilledatoer, der passer alle parter. Det bestræbes derfor, at der spilles holdkamp den dag, der er fastsat.

Det er vigtigt at understrege at denne anbefaling er til for at hjælpe dig som holdkaptajn – og jer som spillere. Kender man datoerne i forvejen er det nemmere at få booket baner – og sat krydser i spillernes kalendere.

Padel i Danmark anbefaler faktisk at i de områder/byer, hvor det er meget vanskeligt at booke baner – kan overveje allerede at booke baner i de første spilleterminer (marts/april) – der er med garanti nogle, der kan overtage banerne, hvis dit hold ikke skal bruge dem.

Er du allerede klar til at tilmelde jeres hold? Klik her for tilmelding.

Forrige artikelPorto Santo satser på padelsporten
Næste artikelEuropean Games i Krakow: Følg de danske padelspillere på live-stream
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.