Kom på gratis trænerkursus i enten Randers eller Hillerød med fokus på inklusion tirsdag den 15. august 2023 sammen med DGI og Dansk Tennis Forbund.

Så er der godt nyt til alle tennis- og padeltrænere, der gerne vil lære at tilpasse sin undervisning, så alle børn og unge føler sig velkomne, trygge og inkluderet på banen.

Tirsdag den 15. august 2023 i henholdsvis Hillerød og Randers tilbyder DGI og Dansk Tennis Forbund et gratis trænerkursus inklusiv forplejning i tidsrummet 18.30-21.00. Det er fondsmidler fra projektet TEAM Fred, der gør det muligt at gøre det helt gratis at deltage.

Der er et begrænset antal pladser, så tøv ikke med at tilmelde dig i enten Randers
eller Hillerød.

Mere om kurset

På dette 2,5 timers kursus vil du lære, hvordan du kan skabe de bedste rammer for børn og unge, der ikke har så let ved at tilpasse sig den traditionelle træning. Vi vil præsentere dig for teori om, hvordan du sikrer dig, at alle børn og unge føler sig velkomne, trygge og inkluderet i din undervisning.

Vi ved, at teori kun er en del af ligningen, og derfor vil vi også hjælpe dig med at omsætte den teori, du har lært, til praksis på banen. Derfor foregår den sidste time af workshoppen på banerne i selskab med instruktøren. Kurset er både for tennis- og padeltrænere.

Dette kursus udbydes gratis, da det er finansieret af fondsmidler fra projektet TEAM Fred. Tøv ikke med at tilmelde dig vores kursus i dag og bliv en endnu bedre instruktør!

Forrige artikelPadelsporten i krise i Sverige – vi kan lære af det i Danmark
Næste artikelJuniorpadel: Padel i Danmark vil havde 75% af medlemsklubberne til at tilbyde juniortræning
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.