I en pressemeddelelse fra Dansk Padel Forbund oplyses det, at forbundet får Dan Dahl Rahimian som nyt bestyrelsesmedlem.

Dansk Padel Forbund har siden etableringen i 2017 udviklet sig rigtig meget. De omsætter i dag for ca. 7,5 mio. kr. om året og har syv ansatte i deres sekretariat. Det er bestyrelsens forventning at Dansk Padel Forbund igen i 2024 øger omsætningen, ligesom de også i år skal udvide deres sekretariat med 1-2 medarbejdere i forbindelse med øget fokus på uddannelsestilbud og bedre muligheder for børn og unge.

Bestyrelsen består i dag af 6 padelentusiaster med en bred vifte af kompetencer, og mange års erfaring fra både erhverv- og foreningsliv. Der er i alt 7 bestyrelsesposter, og efter generalforsamlingen i 2023 havde de kun held med at få besat 6 pladser. Til den vakante plads i bestyrelsen, bemyndigede generalforsamlingen i 2023, den valgte bestyrelse at finde det sidste bestyrelsesmedlem.

Dan Dahl Rahimian

Dansk Padel Forbund kan nu meddele, at det er lykkes dem at finde en kandidat i Dan Dahl Rahimian fra det århusianske padelmiljø. Dan er uddannet advokat i både Danmark og Norge, og arbejder til daglig med rådgivning af klubber, foreninger, atleter og sponsorer.
Du kan læse mere om Dan her.

I takt med at Dansk Padel Forbund oplever stigende efterspørgsel fra samarbejdspartnere på de produkter de udbyder, giver det rigtig god mening at have en jurist i bestyrelsen. Der er et stigende behov for formalisering af kontrakter med både sponsorer, medarbejdere, padelcentre og klubber m.v., og det er vigtigt at forbundet passer godt på det stærke fællesskab der er skabt på tværs af alle interessenter i padelmiljøet. Det gør de bedst ved at sikre klare aftaler både internt og eksternt udtaler de.

Dan Dahl Rahimian overtager den vakant plads pr. 8. februar 2024 og vil være på valg til generalforsamlingen den 7. april 2024 i Odense. Ved samme lejlighed vil forbundet gerne benytte chancen til at takke Martin Tillisch for to år i bestyrelsen. Martin har hjulpet bestyrelsen primært med struktur og governance. Det har DPF i Martins periode i bestyrelsen fået langt bedre styr på, og derfor har Martin valgt ikke at genopstille til en ny periode.

Forrige artikelPadelbolde: Hvad sker der med brugte padelbolde?
Næste artikelKlubportræt: PadelBoxen
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Padelbladet.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om padel i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@padelbladet.dk. Anders er også freelance digital konsulent.