I 2022 kom Danmark for første gang med i den officielle World Padel Tour kalender, da der blev spillet en Open turnering i Hillerød, Open er den næsthøjeste kategori på WPT.

Og alle padelfans kan glæde sig for igen i år vil der igen blive afviklet en Cupra Danish Padel Open-turnering i maj måned i Hillerød, hvor verdenseliten indenfor padelsporten deltager.

En række af de bedste danske spillere vil få muligheden i kvalifikationen til hovedturneringen, men det er svært for de dansk par at komme i hovedturneringen, da mange verdensstjerner forventes at deltage.

Sidste år vandt Tapia og Gutiérrez hos herrerne og González og Ortega vandt hos damerne og det danske padelpublikum blev forkælet med masser af god padel. Selvom deltagerlisten endnu ikke foreligger så forventer arrangørerne af Cupra Danish Open at der igen i år vil blive vist verdensklasse padel i Royal Stage i Hillerød.

Turneringen spilles fra d. 17. – 21. maj.

Se mere om turneringen her.

Forrige artikelVoldsom vækst i padelmedlemmer
Næste artikelVejle Padelcenter: En kompromisløst padelmekka ser dagens lys i Vejle
Padelbladet.dk
Padelbladet.dk er Danmarks største digitale padelunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra padelverdenen – både fra Danmark og internationalt.